Társkereső kutyával

társkereső kutyával

társkereső kutyával itt található az angolszász sajtó kedvezmények

Június Kutyarandi: megoldás magányos kutyásoknak Naponta látnak napvilágot új társkereső alkalmazások, így nehéz újat mutatni a műfajban, a Fressnapfnak mégis sikerült.

Elkészítették saját társkereső alkalmazásukat, kutyáknak, amivel nem csak a négylábúak járnak jól A KutyaRandival tehát két- és négylábúak egyaránt partnert kereshetnek sétáikhoz, hiszen élőben követhetik, hogy kik sétáltatnak éppen a környékükön.

  1. Először hanging message találkozó helyén
  2. Társkereső tornyok
  3. Tibor63 éves Társkereső Szentendre Tibor vagyok, 63 éves, lakhelyem Szentendre.
  4. Ismerd olasz
  5. Megkóstolhatják flört
  6. Tüzelőgombot a Tinderre! Teszteltük a KutyaRandit, az ebes társkeresőt

A kutyákról számos egyéb, alapvető fontosságú információt is megtudhatnak a gazdik, hogy biztosan az ideális partnert válasszák. Az alkalmazás a következőképpen működik. Miután a gazdi létrehozta saját és kutyusa részletes profilját a térképnézetre kerül.

Legújabb állatbarát társkereső nők

A profilok közül egyszerűen kiválasztható a felhasználónak szimpatikus kutya-gazdi páros. Hogy könnyebb legyen a döntés, a gazdikat a következő információk segítik: az eb neve, kora, neme, fajtája és a kutyus társkereső kutyával — hiszen nem mindegy, hogy domináns, visszahúzódó, barátságos, vagy éppen félénk kutyával eresztjük össze a miénket.

Sőt, hogy a gazdiknak ne kelljen aggódniuk a saját vagy mások tüzelő kutyusai miatt, még azt is be lehet állítani az kutyaprofilnál, ha éppen tüzel a kedvenc.

társkereső kutyával svájci társkereső oldalak vélemények

Ha pedig valaki szimpatikusnak tűnik a profilja alapján, társkereső kutyával gombnyomással meghívható egy sétára. Az alkalmazás azt is figyelembe veszi, hogy társkereső kutyával gazdi és pajtása meddig elérhető. A meghívást követően a felhasználó egy felugró ablakból választhatja ki, hogy meddig marad, így biztosan nem marad hoppon a meghívott.

társkereső kutyával szabad nyugdíjasok meeting sites

Ha pedig véletlenül mégis lemaradt a meghívott a sétáról, akkor is érdemes újra körülnézni, hiszen percről társkereső kutyával újabb sétálók bukkanhatnak fel a térképen. Az alkalmazást innen töltheted le. Még több kutyás cikk: Ő a világ első fotós kutyája Kutyákakik imádják a száguldást 12 kutyaaki emberként viselkedik Tetszett a cikk?

Érdekesbejegyzések