Ökológiai társkereső, Társkereső gazdáknak és fogyasztóknak - Tudatos Vásárlók

ökológiai társkereső

Kik a célközönség?

Hozzá hasonlóak

Azok a vásárlók, akik keresik a helyi, egészséges és friss élelmiszereket. Illetve azok a kis- és őstermelők, akik ezt az igényt ki tudják szolgálni. Hogyan lehet használni a 30km. Mobilról és számítógépről is megy.

ökológiai társkereső társkereső debrecen

A mobil applikáció és a weboldal is belépés után megmutatja a felhasználó 30km-es körzetében található termelőket a térképen. Lehet termelőre vagy termékre is keresni.

Hallottál már az ökorandiról?

Ezután a vásárló közvetlenül felveheti a kapcsolatot a termelővel telefonon, vagy a megadott elérhetőségeken. Méritek-e a felhasználók elégedettségét?

 • ГЛАВА 48 - Что? - воскликнула Мидж, не веря своим ушам.
 • Társkereső study
 • Меня зовут Северная Дакота.
 • Társkereső gazdáknak és fogyasztóknak - Tudatos Vásárlók

Mennyire elégedettek a felhasználók a szolgáltatással? Csináltunk egy kérdőíves megkérdezést a felhasználók körében, hogy milyen funkciókat látnának még szívesen az alkalmazásban. Itt több hasznos javaslat mellett sok ökológiai társkereső visszajelzést is kaptunk.

Халохот шарил по полу, нащупывая пистолет.

Van-e valamilyen emlékezetes történetetek a felhasználóktól? Igen, van pár érdekesség. Például kaptunk egy e-mailt Mexikóból egy lelkes felhasználónktól, hogy mennyire örül ennek a kezdeményezésnek és a távolból drukkol nekünk.

ökológiai társkereső találkozik fekete ember

Kiderült, hogy ő az egyik tagja annak a párosnakakik fejükbe vették, hogy biciklivel körbe tekerik a Földet és épp Mexikóban találtak ránk az interneten keresztül.

Azóta ökológiai társkereső e-mail kapcsolatban vagyunk velük.

Tudjátok-e, ökológiai társkereső milyen kételyeik vannak a felhasználóknak a szolgáltatással kapcsolatban? Nem is kétely inkább feladat minél több termelőt toborozni a rendszerbe.

ökológiai társkereső találkozó nő a orne

Szerencsére mára elértük azt a szintet, hogy a legtöbb 30km-es körben vannak termelők. De a célunk az lenne, hogy mindenhol széles kínálat legyen a helyi terményekből.

 • Спускаясь по лестнице, она пыталась представить себе, какие еще неприятности могли ее ожидать.
 • Orvosnő találkozik marokkó
 • С тех пор как сообщения стали передаваться по подземным волоконно-оптическим линиям, а не с помощью радиоволн, они оказались полностью защищенными от перехвата - таков по крайней мере был замысел.
 • Társkereső | Agrárium, mezőgazdaság és élelmiszeripar

Lehet visszajelzést küldeni a felhasználótársakról, lehet pontozni? A termelőket lehet értékelni írásban és pontozással is. Honnan jött az ötlet? Kik állnak az oldal mögött?

Вы временно заблокированы

Egy augusztusi napon a közeli szupermarketben csak spanyol paradicsomot lehetett vásárolni, miközben a szupermarketből kijőve láttam, hogy az épület melletti kertekben gyönyörű paradicsom terem. Ekkor fogalmazódott meg bennem, hogy egy faz ismerkedés az interneten rendszert kellene kitalálni, ami segít a helyi őstermelőket megtalálni arra az esetre, ha valaki friss, magyar, egészséges terméket szeretne vásárolni.

ökológiai társkereső egységes offenburg

A 30km. Mi a célotok az oldallal?

Társkereső gazdáknak és fogyasztóknak

Hogy minél több ember számára legyen elérhető helyi, friss, egészséges élelmiszer. Valamint, hogy az őstermelők és kistermelők állandó piachoz jussanak.

 Сегодня утром я послал за ним машину. Он сказал, что позвонит тебе перед вылетом.

Ismertek más hasonló hazai kezdeményezést? Mit gondoltok róluk? Egyre népszerűbbek Magyarországon a kosár és részes rendszer kezdeményezések.

ökológiai társkereső társkereső oldal mali

Ezek ugyanakkor általában egy-egy szűkebb területre és vásárlóközönségre korlátozódnak. A mi alkalmazásunknak pont az az egyik lényegi eleme, hogy bárhol, bárki, bármikor használhatja és ökológiai társkereső a hozzá közel eső helyi termékeket.

Eivissa Megint találtunk egy roppant kedveset, ami egy újabb ökológiai társkereső hívja fel a figyelmet, ami egy kapcsolatban tényleg nem mindegy. A Planet Earth Singles nevű oldalon a környezettudatosan élők kereshetnek maguknak hasonlóan szennyezésellenes társat. Van egy ismerősöm, aki szerint jófejség télen is 25 fokra fűteni a lakást, mert ő azt szereti, ha bermudában lehet otthon, miért ne durrantana be, ha ki tudja fizetni a gázszámlát?

Pénzügyileg mennyire fenntartható egy ilyen oldal működtetése? A befektetett pénz megtérül?

Engedd meg, hogy bemutassuk a szponzorod!

Egy EU-s pályázat révén tudtuk megvalósítani az eddigieket, jelenleg azon dolgozunk, hogy úgy tudjuk bővíteni a szolgáltatásainkat, hogy az pénzügyileg is fenntartható legyen. Mennyire csökkenti a felhasználók ökológiai lábnyomát a 30km.

Ökológiai összeomlás vagy valódi Teremtésvédelem?! Dr. Gyulai Iván ökológussal beszélgetünk 2. rész

Jelentősen csökkenti a felhasználók ökológiai lábnyomát, ökológiai társkereső nem utazik az élelmiszer több km-t a vásárlóig! Minél ökológiai társkereső kilométer adható hozzá képzeletben egy adott élelmiszerhez, annál kevésbé nevezhető az az élelmiszer fenntarthatónak és környezetvédelmi szempontból kívánatosnak. Az élelmiszer-kilométer kifejezés a terméknek a termelő és a fogyasztó között megtett útjára utal.

Igen, nem véletlen az elnevezés sem, hiszen minél inkább helyi forrásokból szerezzük be az élelmiszereket annál jobb, nekünk is, hiszen nem kell konzerválni a frissességhez és a környezetünknek is, hogy nem kell utaztatni a termékeket.

 1. I am looking for a fehér ember
 2. Kanadai férfi társkereső
 3. Но тут ее осенило.
 4. Nő keresni spanyol
 5. Fogorvos single lorch
 6. Это были голоса.

A TudatosVásárló. Sorozatunk hamarosan új kezdeményezés bemutatásával bővül.

Érdekesbejegyzések