Megismerni dortmund

Dortmund látnivalók

A Bybit kriptokereskedési platform együttműködési megállapodást kötött a német Borussia Dortmund fociklubbal.

egységes butk jelentése

A patnerség célja egyelőre az, hogy a két márka megismerje egymást és együtt építsenek fel egy hatékony marketingstratégiát. Ben Zhou, a Bybit vezérigazgatója a Cointelegraph-nak küldött nyilatkozatában arra mutatott rá, hogy a Borussia Dortmund az egyik legnépszerűbb futball csapat Németországban, a rajongótábora a hetedik legnagyobb a világon.

hirdetés profil helyszíni találkozón

Úgy fogalmazott: A partnerséggel megismerni dortmund Bybit a globális elérhetőségének a növelésére és a márkanév megismertetésére fókuszál, mivel a Bybit logója és szlogenje megismerni dortmund megjelenik majd a Borussia Dortmund meccsein, a focicsapat weboldalán és a közösségi média platformokon is.

A Bayern München szintén megízlelte már a kriptovaluta és a blokklánc ökoszisztéma nyújtotta előnyöket. Számos sikeres nemzetközi futballklub merészkedett már a kriptotérbe, általában rajongói tokenek, tokenizált játékosok vagy kriptovállalatokkal kötött szponzori szerződések révén.

lovoo társkereső regisztráció

A kriptovállalatok és a sportklubbok között egyre szorosabb a kapcsolat szerte a világon. Olaszországtól az Egyesült Királyságig már számos csapat döntött úgy, hogy a focipályán kívül egy új terepen is kipróbálja magát.

társkereső oldal dél- afrikában

Érdekesbejegyzések