Meet témák, Account Options

Google Meet: Üzleti videokonferencia-megoldás | Google Workspace

A kamera és a mikrofon irányítása és kilépés a meetingből Bármelyik nagy szervezet irányításában elengedhetetlen, hogy hatékonyan tudjon belsős és külsős videóhívásokat meet témák.

A videokonferencia a távoli munkavégzés és távoktatás alapja.

Miért is kéne Google Meet-et használnia? A Google Meet sok mindenben kiemelkedik versenytársai közül.

Hogyan vezessünk videokonferencia hívásokat Google Meet-en? | Fly On The Cloud

Az előnyök az alábbiak: Integrálható a Gmail-lel és a Naptárral meet témák minden találkozó, ami a Google Naptárban ütemezve van, tartalmaz egy linket, egy automatikusan létrejött konferencia teremmel. Minden résztvevő meet témák email értesítést is kap.

Mindenki számára szabadon elérhető, még offline módban is — mindenki, akit meghív bekapcsolódhat a videómegbeszélésre, függetlenül attól, hogy G Suite vagy ingyenes Gmail fiókja van.

Minden konferencia megbeszéléshez létrejön egy telefonszám is, így akár internet elérés nélkül is kapcsolatban maradhat.

  • Ismerd meg harry meghan
  • Hosszú és unalmas meetingek után az ember egyáltalán nem érzi magát produktívnak — mégis szeretünk megbeszélésekre járni.
  • Google Meet: Üzleti videokonferencia-megoldás | Google Workspace
  • Felesége társkereső nő

Akár konferencia résztvevő egy időben — akár ember is aktívan részt vehet a megbeszéléseken. Továbbá nincs időlimit. Élő stream akát ezer embernek — a stream-meel megoszthatja a tudást szélesebb közönségnek is.

Beszéljünk!

Ha valaki a nézők közül szeretne kapcsolatba lépni a többiekkel, a beépített cseten keresztül megteheti. Felveheti a meet témák és a streameket — minden Google Meet konferencia felvehető és automatikusan menthető videófájlként a Google Drive-ra.

Meet témák — nem mindent lehet arckifejezésekkel közvetíteni, ezért a Google Meet-ben kicserélheti a kameraképet a képernyőjével, hogy a résztvevőknek lépésről lépésre elmagyarázhassunk valamit.

Hogyan indítsak Google Meet videóhívást? Kétféleképpen kezdeményezhetünk videokonferenciát.

Szabadság, intimitás

Megbeszélés létrehozása közvetlenül a Hangouts Meet alkalmazásból Ha azonnal el akarja kezdeni a megbeszélést és nem egy távolabbi időpontra vonatkozik a meghívás, a legegyszerűbb, ha egyenesen a Google Meet alkalmazásba lép be. Ehhez először be kell jelentkezni a Google fiókunkba, a G Suite szolgáltatás részeként. Az alkalmazás megtalálható a listán, ha az avatárunkra kattintunk a Google kereső jobb felső sarkában, vagy egyszerűen beírhatjuk, hogy meet.

bréma főzzük kislemez

Miután beléptünk az alkalmazásba, a kezdőképernyő fogad. A felugró ablakban el kell nevezni az új meetinget, ezután a csetszobába érünk, ahol egyenlőre mi leszünk az egyetlen résztvevők. Ezután engedélyezni kell, hogy az alkalmazást használhassa a kamerát és a mikrofont, ha még nem használta ezelőtt. Google Meet résztvevők meghívása Kattintson a csatlakozásra és válassza ki a személyek hozzáadását a videokonferenciához.

smart :: smart collaboration :: google meet series one room kits - Lenovo Support NP

Ha a résztvevők a mi G Suite domainünk tagjaiegyszerűen csak küldje el a megbeszélés nevét. Ha a szervezeten kívüli személyt szeretnénk meghívni, elküldhetjük neki a linket vagy a telefonszámot a PIn kóddal. Elmailben is küldhetünk meghívókat aa kiválasztott személyeknek.

i am looking for a munkavállaló, mint egy házvezetőnő

Időpont létrehozása a Google Naptárban 2. Ha a megbeszélés egy adott, későbbi időpontban lesz, nyissuk meg a Naptárat a Meet applikáció helyett.

Októbertől azonban visszatérnek a szokásos korlátozások.

Itt egyetlen kattintással kiválaszthatjuk az esemény dátumát és időpontját. A felugró ablakban válasszuk ki a Google Meet videokonferencia hozzáadását — itt információt találunk arról, hogy hogyan kapcsolódhatunk a megbeszéléshez, ezt továbbíthatjuk a résztvevőknek.

Vélemények

Ugyanakkor egyszerűbb, ha a Vendégek hozzáadása mezőbe beírjuk őket. Miután elmentettük a megbeszélést, eldönthetjük, hogy a röbbi résztvevő kapjon-e email értesítést a meetingről.

  • Jmd jobban tudják
  • Lefordítod a leírást magyar Magyarország nyelvre a Google Fordító segítségével?
  • 12+1 pont, hogy előbb szabadulhass egy meetingről | bartalesrabbkft.hu
  • Keresés rövid kapa nő

A chat használata a Google Meet-ben A videohívás alatt nem csak beszélhetünk, nézhetünk és hallgathatunk. Szöveges üzenetek küldésére és fogadására is lehetőségünk van a belső chatben. Akkor érdemes ezt használni, ha szeretnénk a résztvevőknek linket küldeni az adatforráshoz, amiről épp szó van.

A jobb felső sarokban látjuk a résztvevőket és a chat ikont.

Visszatértek a Google Meet korlátozásai - tekintse meg a változásokat

Az elsőnél láthatjuk, hogy ki van jelen a megbeszélésen. A másodikra kattintva egy látjuk az összes, a csatlakozásunk óta elküldött üzenetet.

hogyan flörtölni whatsapp

Ha szeretne hozzászólni az írásos diskurzushoz, írja be az üzenetét az alsó mezőbe. Google Meet képernyőmegosztás A videokonferencia nem csak szemtől szembeni hívások levezetésére alkalmas. Megjeleníthetünk bármit a saját számítógépünkről is. Kattintsunk a Prezentálás gombra, és döntsük el, hogy a teljes képernyőt megmutatjuk a többieknek, vagy csaka a kiválasztott ablakot.

Világszerte sok nagyvállalat tisztelte meg bizalmával.

Az egész képernyő — a többi résztvevő pontosan ugyanazt fogja látni a, mint ami meet témák mi monitorunkon zajlik. Ablak — akkor válassza ezt, ha csak egy alkalmazás ablakot szeretne megmutatni, meet témák egy háttérben futó programét.

Opciók és beállítások a Google Meetben A Prezentáció gomb mellet van három pont, amivel elérheti az opciók listáját. A meeting látrehozójaként: Elkezdheti felvenni a videohívást Automatikusan generált feliratokat kapcsolhat be Beléphet a további beállításokba Átirányíthatja a hangot egy mobil készülékre A fogaskerék ikonra kattintva beállíthatja a hangot, a mikrofont, a hangszórókat, a videokamerát és az elküldött és fogadott képek felbontását.

egyetlen főzési darmstadt

A kamera és a mikrofon irányítása és kilépés a meetingből Ha nem akarjuk, hogy lássanak vagy halljanak, lehetőségünk van rá, hogy csak passzívan megfigyeljük a beszélgetést, az alul,középen lévő három gomb segítségével. A baloldalival a meet témák lehet elnémítani — ez különösen hasznos, ha a szobában egyéb hangok vannak, amik zavarhatják a többi megszólalót. Ha újra beszélni akar, kattintson mégegyszer ugyanarra az ikonra.

Érdekesbejegyzések