Lélektársi know. MI A LÉLEKTÁRS - ÉS HOGYAN LEHET TUDNI, HOGY MEGTALÁLTAD-E A TIEDET - SZERELEM ÉS SZEX

lélektársi know

lélektársi know

Tweet Valóban létezne olyan hogy lelki társ? Elképesztő dolognak hangzik, hogy van olyan személy, aki tökéletes a számodra. Nem csupán olyan valaki, aki támogat és élethosszig tartó kapcsolatban van veled, mint társ, hanem olyan különleges személy, akivel úgy érzed magad, hogy eközben te is egy új szintre lépsz és egyszerűen fejlődsz lelkileg.

lélektársi know

Minden ember arra vágyik, hogy rátaláljon a saját rokonlelkére, ám nincs mindenki tisztában azzal, hogy többfajta lelki társ is létezik. Nemcsak a lelked szép részei köszönhetnek vissza egy emberben, hanem lelked sötét zugai is. A lelki társ, akivel találkozol, visszatükrözi azt, ami benned van, ahogyan te látod magad, vagy ami éppen te szeretnél lenni.

lélektársi know

Az egyes típusok segítenek lassan felfedezni a lelked részeit, belső rétegeit, hogy végül rátalálhass a végső lélektársadra… 2. Lelki társ, mint lélektársi know A lelki társas kapcsolatot karmikus kapcsolatnak is nevezik.

A tanító lehet egy barát, családtag, de akár ellenség is, aki tanító is egyben. Ez a kapcsolat lehet romantikus kapcsolat, de az sem biztos, hogy erről van szó. Nem számít, milyen erős a vonzalom, a tanító típusú lelki társaddal, lélektársi know kapcsolatokban nem lesztek egyenrangú partnerei egymásnak.

lélektársi know

Ez a karmikus kapcsolat kihozza belőled lélektársi know legjobbat és a legrosszabbat egyaránt. Bizonyos dolgokat meg kell tanulnod, a tanító megleckéztet, és tulajdonképpen ettől a karmikus lélektársadtól fogod megtanulni azt, amire szükséged van.

lélektársi know

Sokszor ezek a tanító lelki társas kapcsolatok barátságból indulnak, és a végén pedig már akár idegenné válnak, miután megtörténik a karmikus tanítás.

Legjobb ilyenkor, ha elfogadod azt a tapasztalatot és bölcsességet, amit megszereztél a tanító lelki társadtól, és ezután elengeded őt. Meg kell próbálnod megérteni, hogy miért tűntek fel az életedben, és levonni a leckéből a tanulságot, aztán pedig elengedni.

lélektársi know

Szólj hozzá Te is!

Érdekesbejegyzések