Kutya partnerkeresés

kutya partnerkeresés

társkereső fitness metz női meetings

Újabb õrült ötlet: társkeresõ indult kutyáknak Tóth Dalma Az RTL Klub Reggeli című műsorának csütörtöki vendége Preininger Tamás, a Kutya társkereső ötletgazdája volt, aki arról beszélt, hogy a kutyáknak fontos nemi életet élni.

Hogy mi??? Igen, sajnos jól hallottátok.

mit keres a nők férfi találkozó helyén 46

A gyepmesteri telepekre bekerülő felesleges szaporulat miatt több tízezer kutyát és macskát altatnak el évente, arról nem is beszélve, hogy több százezer kutya vár gazdára a menhelyeken. Erre valaki előáll azzal, hogy a kutyáknak kutya partnerkeresés életre van szüksége, és erre akar t egy bizniszt építeni. Csak, hogy tisztázzuk: a kutyáknál a szaporodás egy ösztön, ők nem élvezik a közösülést, nem szükséges a "szex" az egészséges lelkiállapotukhoz.

meet würzburg meeting flirt reunion

Persze a kutyáknál is lehet alkalmazni fogamzásgátlást, de azt elfelejtik megjegyezni, hogy a hormonokkal kezelt kutyák nagy arányban kapnak méhgyulladást. A rendes tenyésztők sokszor külföldre viszik pároztatni a kutyáikat, de többnyire itthon is találnak párt a négylábúnak.

Legfrissebb

A közönséges szaporítókat pedig nem kell további kiskutyagyártásra ösztönözni. Amellett, hogy többségük semmit sem törődik az állat egészségével, adót sem fizetnek.

latin szótár ismeret boldog kevesek társkereső

A vállalkozás létrehozása teljesen átgondolatlan volt, ami abból is látszik, kutya partnerkeresés a kritikák után egyből visszakoztak és a gazdik társkeresőjévé próbálják átalakítani az oldalt.

Érdekesbejegyzések