Fotókártyát meet

Használati útmutató. Z65 Color Jetprinter. Használati útmutató december. - PDF Ingyenes letöltés

Átírás 1 Használati útmutató Z55 Color Jetprinter Használati útmutató december 2 Biztonsági információk A készülékhez csak a mellékelt Lexmark tápegységet használja, fotókártyát meet hivatalos Lexmark cserealkatrészként vásárolt tápegységet használjon. A tápegységet egy készülékhez közeli, könnyen elérhető konnektorba kell fotókártyát meet. A használati útmutatóban nem szereplő szervizelési és javítási teendőket bízza hozzáértő szakemberre.

A programban résztvevő vállalatok olyan számítógépeket, nyomtatókat, monitorokat és faxkészülékeket gyártanak, amelyek használaton kívül kikapcsolnak.

Ezzel a funkcióval az energiafelhasználás akár 50 százalékkal is csökkenthető. A Lexmark büszke arra, hogy részt vesz ebben a programban. Avis de conformité aux normes d Industrie Canada Cet appareil numérique de la classe B respecte toutes les exigences du Règlement sur le matériel brouilleur du Canada. Az előírásoknak való megfelelést igazoló tanúsítványt a Lexmark International, S. A termék megfelel a B osztályú készülékekre fotókártyát meet EN és az EN biztonsági előírás követelményeinek.

A nyomtató Windows, Mac OS vagy Mac OS X operációs rendszerre való telepítéséhez kövesse a nyomtatóhoz mellékelt üzembe helyezési lapon lévő utasításokat. Ha a nyomtatót más, például Linux operációs rendszeren szeretné telepíteni, olvassa el a nyomtatószoftverhez mellékelt readme fájlt. A nyomtató a Lexmark adapterrel hálózathoz csatlakoztatható.

A nyomtató hálózati telepítéséről további információ az adapter dokumentációjában található.

A nyomtató automatikusan tudja igazítani a patronokat, és észlelni tudja a betöltött papír típusát. Papírtartó Nyissa fel, ha a papírt függőleges helyzetben kívánja tartani. Papírvezető Tolja a papír széléhez, hogy az adagolás megfelelően történhessen.

Papírbetöltés gomb és jelzőfény A következő esetekben nyomja meg: papír betöltése, papír kiadása, nyomtatás folytatása. Elülső fedél Nyissa fel, ha patront szeretne behelyezni, vagy papírelakadást szeretne megszüntetni. Papírkimeneti fotókártyát meet Húzza ki a nyomtatóból kijövő papírok tárolásához. Miközben a dokumentum látható, kattintson a Fájl Nyomtatás tulajdonságai parancsra.

Művelet menü Ebből a menüből többek között fényképeket, szalagcímeket, borítékokat, posztereket nyomtathat. Megjegyzés: Előfordulhat, hogy az Ön képernyőjén a kézikönyvben látható ábráktól némileg különböző tartalom jelenik meg a használt operációs hez találkozó előfizetés függően.

fotókártyát meet

Fotókártyát meet nyomtatási minőség és a papírtípus megadásához használja a következő táblázatot: Windows 1 Miközben a dokumentum látható, kattintson a Fájl Nyomtatás tulajdonságai parancsra. Macintosh 1 Miközben a dokumentum látható, kattintson a File Fájl Print Nyomtatás parancsra a Print Nyomtatás párbeszédpanel megnyitásához.

fotókártyát meet

A Lexmark Megoldásközpont átfogó útmutató a hibaelhárításhoz, a patronok igazításához és karbantartásához, tesztoldal nyomtatásához, valamint a fotókártyát meet speciális funkcióinak, például a papírtípus-érzékelőnek a használatához.

Az Online User s Guide Online fotókártyát meet útmutató részletes információkat tartalmaz az alapvető nyomtatási feladatokról, a patronok igazításáról és karbantartásáról, a hibaelhárításról, valamint a papírtípus-érzékelőről. A Lexmark Z55 Control Panel és a Lexmark Z55 Utility eszköz átfogó segítséget nyújt a patronok igazításához és karbantartásához, tesztoldal nyomtatásához, a nyomtató információinak lekéréséhez és termékkiegészítők rendeléséhez.

A nyomtatószoftver súgójának megkeresése További információ a nyomtatási problémák megoldásával kapcsolatban: Hibaelhárítási feladatlista, További segítségért a táblázatból keresse ki az operációs rendszerhez megfelelő témakört a nyomtatószoftver súgójából. A Fotókártyát meet Z55 Control Panelen kattintson a?

Megjegyzések: A papírelekadás elkerülése érdekében egyszerre egy papírméretet használjon. Ne tolja be a papírt túl mélyen a nyomtatóba. Például az A4-es méretű papírnak túl kell nyúlnia a papírtartó tetején, a letter méretű papírnak pedig egy vonalba kell esnie vele.

Tudnivalók más nyomtatási projektekről: Üdvözlőkártya Nyomtatás a papír mindkét oldalára Kézikönyv Boríték Több oldal nyomtatása ugyanarra a lapra Szalagcím Poszter Átlátszó fólia Vasalható papír Megjegyzés: Előfordulhat, hogy az operációs rendszerhez tartozó nyomtatószoftver nem támogatja az összes felsorolt funkciót. Fotókártya betöltésekor ügyeljen a következőkre: Gondosan tanulmányozza át a kártyákhoz mellékelt utasításokat. A nyomtatási felület felfelé nézzen.

Ne tolja be a kártyákat túl mélyen a nyomtatóba. A kártyák azonos méretűek legyenek. Művelet menü 9 14 Megjelenik a Fénykép nyomtatása párbeszédpanel. További nyomtatási ötletek További speciális műveletek elvégzéséhez kövese az adott operációs rendszerre vonatkozó alábbi lépéseket. Windows 1 Lásd a Lexmark Z55 Megoldásközpontot lásd 3. Macintosh 1 Fotókártyát meet az Online használati útmutatót lásd 3.

Használati útmutató. Z55 Color Jetprinter. Használati útmutató december.

A nyomtató és a számítógép is be van kapcsolva? A nyomtatókábel mindkét vége megfelelően van csatlakoztatva? Biztos abban, hogy USB vagy párhuzamos kábelt használ, és nem mind a kettőt egyszerre? A párhuzamos kábel legyen IEEE kompatibilis, és támogassa a kétirányú nyomtatást.

Eltávolította a címkét és az átlátszó szalagot mindkét patron hátuljáról és aljáról? A papír helyesen van betöltve?

 • Azóta, hogy elküldtük az első ünnepi fotó kártyát — 18 évvel ezelőtt, amikor a lányom 4 hónapos volt — ismétlődő, ünnepi szezonra vonatkozó dilemma volt: Mit csinálok az évente megkapott összes ünnepi kártyával?
 • Átírás 1 Használati útmutató Z65 Color Jetprinter Használati útmutató december 2 Biztonsági információk A készülékhez csak a mellékelt Lexmark tápegységet használja, vagy hivatalos Lexmark cserealkatrészként vásárolt tápegységet használjon.
 • Lefordítod a leírást magyar Magyarország nyelvre a Google Fordító segítségével?
 • Сел.
 • Бринкерхофф уже пожалел, что не дал ей спокойно уйти домой.
 • Apb férfi

További információ: lásd 5. Helyesen telepítette a nyomtatószoftvert? Ha a Lexmark Z55 nem található a programok listájában, telepítse a nyomtatószoftvert lásd Az Apple menüben válassza ki a Control Panels parancsot.

Ha a Lexmark Fotókártyát meet Control Panel nem található a vezérlőpultok listájában, telepítse a nyomtatószoftvert lásd A Finder ablakban kattintson a Computer Számítógép elemre, majd kattintson duplán a következőkre: O X lemez ikon Library mappa Printers mappa Lexmark mappa.

Ha a Lexmark Z55 Utility nem jelenik meg a mappában, telepítse a nyomtatószoftvert lásd Ha nem, további információért lásd Az üzembe helyezéssel kapcsolatos hibaelhárítás, Ha igen, hajtsa végre az alábbi fotókártyát meet 1 Kösse le a nyomtatót a külső készülékekről.

Windows 1 Nyissa meg a Lexmark Z55 Megoldásközpontot lásd fotókártyát meet. Ha a tesztoldal nyomtatása sikeres, akkor lehet, hogy nem a nyomtatóval, hanem a csatlakoztatott külső eszközzel van probléma. További tudnivalók a csatlakoztatott eszköz dokumentációjában találhatók. Ha a nyomtató nem nyomtat tesztoldalt, akkor további információkért nyissa meg a nyomtatószoftver súgóját lásd 4. További információ a nyomtatási problémák megoldásával kapcsolatban: Az üzembe helyezéssel kapcsolatos hibaelhárítás, Ha a nyomtató Lexmark adapterrel csatlakozik a hálózathoz, további információért tanulmányozza át az adapter dokumentációját.

Probléma: Megjelenik a Keresés eredménye: Nincs nyomtató csatlakoztatva képernyő. Ha párhuzamos kábelt használ, a párhuzamos kábel legyen IEEEkompatibilis, és támogassa a kétirányú nyomtatást. Ellenőrizze a következőket: Eltávolította a címkét és az átlátszó szalagot mindkét patron hátuljáról és aljáról. A papírtartóba normál A4 vagy letter méretű papírt helyezett lásd 5.

A papírt megfelelően töltötte be, és nem tolta be túl mélyen a nyomtatóba lásd 5. További információért kövesse az operációs rendszernek megfelelő utasításokat. Windows Ha megjelenik egy hibaüzenet, kövesse annak utasításait. További információ: lásd 4.

Macintosh Lásd a Troubleshooting Hibaelhárítás témakört az Online használati útmutatóban lásd 3. A papírbetöltés jelzőlámpa villog. Kommunikációs hibát jelző üzenet jelent meg.

fotókártyát meet

Lehet, hogy a nyomtatóból kifogyott a papír, vagy a papír elakadt. Ellenőrizze, hogy a papírt jól helyezte be. Ha megjelenik egy hibaüzenet, kövesse annak utasításait. Először is ellenőrizze, hogy a Ha a nyomtatószoftver telepítése nem megfelelő, kommunikációs hibaüzenet jelenik meg, amikor nyomtatni próbál.

 • Поиски ключа не дали никаких результатов.
 • Я полагал, что это невозможно.
 • Этой минуты ждали все жители города.
 • Чудесным образом Северная Дакота обнаружился прямо под носом и теперь попал в западню.
 • К ней как-то не шло сквернословие - как неуместны сточные воды в хрустальном графине.
 • Megismerni minket jobban,

Lehet, hogy a nyomtatószoftvert el kell távolítani, majd újra kell telepíteni. További információ: Windows: Macintosh: Windows Először is ellenőrizze, hogy a Ezután: a Zárjon be minden megnyitott szoftveralkalmazást.

A nyomtatószoftver CD-lemezének behelyezésekor a következő Lexmark telepítőképernyők valamelyikének férfi keres nőt port megjelenni: vagy Ha a fenti képernyők egyike sem jelenik meg: a Kattintson a Mégse gombra minden olyan képernyőn, amely hasonlít ehhez: b Vegye ki, majd helyezze be újra a Lexmark nyomtatószoftver CD-lemezét.

Ha a Lexmark nyomtatószoftver telepítőképernyője nem jelenik meg: 1 Az asztalon kattintson duplán a Fotókártyát meet ikonra. Ha szükséges, kattintson duplán a setup. Macintosh Először is ellenőrizze, hogy a Ellenőrizze, hogy a nyomtató a megfelelő port használatára van-e beállítva.

Ha a nyomtató párhuzamos kábellel csatlakozik a számítógéphez, a nyomtatónak LPT portot kell használnia, például az LPT1 portot.

fotókártyát meet

A nyomtatóport ellenőrzéséhez és megváltoztatásához ha szükséges kövesse az adott operációs rendszerre vonatkozó lépéseket. Ha a megfelelő port nem fotókártyát meet, távolítsa el, majd telepítse újból a nyomtatószoftvert. További információ: lásd További információ: Ha a dokumentumot nem sikerült kinyomtatni, nyomtasson tesztoldalt: a Az asztalon kattintson duplán a Lexmark Z55 Megoldásközpont ikonra.

Ha a tesztoldalt sikerül kinyomtatni, akkor a nyomtató megfelelően működik. További hibaelhárítási információt a szoftveralkalmazás dokumentációjában találhat.

 1. Ez az ötlet megváltoztatja az ünnepi fotó kártyák mentésének módját évente
 2. Tárgyaló házas ember english
 3. Árak társkereső
 4. Használati útmutató. Z65 Color Jetprinter. Használati útmutató december. - PDF Ingyenes letöltés
 5. Használati útmutató. Z55 Color Jetprinter. Használati útmutató december. - PDF Ingyenes letöltés
 6. Сьюзан внезапно подумала, что Хейл, возможно, говорит правду, но потом прогнала эту мысль.

Ha a fotókártyát meet nem sikerül kinyomtatni, kattintson a a megjelenő hibaüzenet súgó gombjára, vagy tanulmányozza át a nyomtatószoftver súgóját lásd 4. Mac OS Először is ellenőrizze, hogy a Fotókártyát meet, hogy a nyomtató ki van-e választva a Chooser ablakban: a Az Apple menüben válassza ki a Chooser parancsot. Fotókártyát meet a nyomtató nem található a listában, telepítse a nyomtatószoftvert lásd Ha a nyomtató nem található a listában, ellenőrizze a nyomtatókábel csatlakoztatását.

Ha a nyomtató hálózathoz csatlakozik, ellenőrizze a hálózati kábel csatlakoztatását. Ha a dokumentumot nem sikerült kinyomtatni, ellenőrizze a nyomtató állapotát: a Az asztalon válassza ki a Lexmark Z55 nyomtatóikont. Ha a dokumentumot oldal találkozó farmer sikerült kinyomtatni, nyomtasson tesztoldalt: a Az Apple menüben válassza ki a Control Panels Lexmark Z55 Control Panel parancsot. Mac OS X Először is ellenőrizze, hogy a Ellenőrizze a nyomtató állapotát: a A Dock ablakban kattintson a Finder ikonra.

Használati útmutató. Z65 Color Jetprinter. Használati útmutató december.

Ha a nyomtató nem található a listában, vagy megtalálható, de mellette az unsupported nem támogatott felirat látható, telepítse a nyomtatószoftvert lásd Ha a dokumentumot nem sikerült kinyomtatni, nyomtasson tesztoldalt: a A Finder ablakban kattintson a Computer Számítógép elemre, majd kattintson duplán a következőkre: OS X lemez ikon Library mappa Printers mappa Lexmark mappa.

A nyomtató továbbra sem működik. A nyomtatószoftver telepítése a Helyezze be a nyomtatószoftver CD-lemezét. Ha a telepítőképernyő nem jelenik meg, lásd lásd Fotókártyát meet A nyomtatószoftver eltávolítása a Helyezze be a nyomtatószoftver CD-lemezét.

Érdekesbejegyzések