Flört danes

Somogyi Hírlap, szeptember ( évfolyam, szám) | Könyvtár | Hungaricana

Solecki Janka

Nicole Kidman a legkapósabb színésznő [origo] Amióta Nicole Kidman elvált Tom Cruise-tól, a munkába vetette magát, és karrierje olyan magasra ívelt, hogy a legjobb rendezők hadakoznak érte. Szinte szünetet sem tart a filmek között, egyiket forgatja a másik után.

Fort de Dane

A napokban pedig leszerződött a Birth című filmre, melyet a világ egyik leghíresebb reklám- és videoklip-rendezője, Jonathan Glazer forgat. Nicole Kidman elérte, ami a legtöbb színész álma: az újságok nem a magánéletéről, csakis a munkájáról írnak. Ennek oka az, hogy mióta Tom Cruise-tól elvált, voltaképpen nem él magánéletet.

Somogyi Hírlap, Szeptember Ha a Mól Részvénytársaság pontosan követné a világpiaci folyamatokat, szakértők szerint akár 25 forint­tal többért adhatná a gázolajat, míg a benzin árát fo­rinttal is megemelhetné. A valóságban ennél jóval szelí- debb áremelkedés várható. Budapest Lapzártánkig nem érkezett je­lentés arról, hogy döntött-e a Mól vezetése az áremelés pon­tos mértékéről, de az előzetes bejelentések alapján biztos, hogy ezt legkésőbb ma délelőtt megteszik.

Egyetlen flörtöt leszámítva Tobey MaGuire-rel, a nyilvánosság előtt nem jelent meg egyetlen férfival sem. Ehelyett szinte éjt nappallá téve forgat.

flört danes

Nemrég készült el a The Hours című filmje, amelyben Virginia Woolf írónőt szeméyesíti meg, melyhez szinte a flört danes elmaszkírozták. A történet három szálon fut: az írónő életét bemutató epizód flört danes két nőt is megismerhetünk benne, akik Virginia Woolf nagy rajongói.

Janka Solecki

A Cold Mountain című Anthony Minghella-film felvételei pár hete fejeződtek be. A romániai forgatás sok fejfájást okozott a helyieknek, de talán az kárpótolta őket, hogy Hollywood legnagyobb sztárjait láthatták vendégül. Alig pár hetet pihent csak Kidman, és már el is kezdte a The Human Stain-t forgatni.

flört danes

A film Philip Roth legutóbbi regényéből készült, mely hatalmas siker volt a tengerentúlon. Magyarországon még nem jelent meg. A történet főhőse egy professzor, aki rejtélyes múltja elől egy kisvárosba menekül. Egész addig őrizheti titkát, míg egy botrány le nem leplezi.

Nicole Kidman a legkapósabb színésznő

A professzort Anthony Hopkins alakítja, aki majdnem otthagyta a forgatást, annyi problémája volt. Nicole Kidman azonban már azt is tudja, mit forgat, ha végez a The Human Stain munkálataival. A következő produkció Lars von Trier új filmje lesz, melynek címe: Dogville.

A dogma-filmek atyja európai koprodukcióban készíti az alkotást, melyben azért több amerikai színész is szerepel. Végül Kidman a napokban írt alá szerződést arról, hogy elvállalja Jonathan Glazer legújabb filmjének főszerepét is.

flört danes

A Birth forgatókönyvét szintén Glazer íta, akit a világ egyik legjobb reklám- és videoklip-rendezőjeként tartanak számon. A történet egy 35 éves nő és egy kisfiú találkozását meséli el. A kisfiú azzal keresi fel a hölgyet, hogy belé költözött a 10 éve meghalt férjének lelke.

Címkefelhő

Nicole Kidman tehát nemcsak gőzerővel dolgozik, de flört danes is figyel, hogy értékes filmeket vállaljon el. Míg korábban láthattuk kommersz alkotásokban is, ma már a színészi kihívás és a művészi szándék a legfontosabb számára.

flört danes

Gyárfás Dóra.

Érdekesbejegyzések