Duzen flört.

duzen flört

Válogatott, minőségi képek több mint országból Változatosság Több mint 70 millió fénykép, vektorkép, illusztráció és sok más. Érték Egyszerű és átlátható képenkénti vagy havidíjas árazás Megbízhatóság Naponta több, mintletöltött kép.

duzen flört

A licencet illető gyakori kérdések Többet kell-e fizetnem, hogy a teljes Shutterstock gyűjteményhez hozzáférjek? Valamennyi regisztrált felhasználó korlátlan hozzáférést kap a teljes könyvtárhoz, különös gonddal őrzött gyűjteményeinket is beleértve. A jobb minőségért nem számítunk fel plusz költséget.

duzen flört

Mi a különbség a normál licenc és a bővített licenc között? Valamennyi terv normál licencként érhető el, és bármikor átváltható bővített licencre.

duzen flört

A nagy nyomatokhoz és a hirdetésekhez bővített licenc szükséges. Többet kell-e fizetnem a nagy felbontású képekért?

Történelem

Egyáltalán nem. A vektorokat vagy eps fájlokat a vételár már tartalmazza.

duzen flört

Meddig használhatom a képeket? Licenszünk globális, a világ minden országára kiterjedő felhasználási licensz, érvényessége folyamatos.

duzen flört

Ha leöltötte a képet, a megvásárolt licensz feltételeinek megfelelően örök jogot szerez felhasználására. Felmondhatom az előfizetést?

AzA A Közös Modernizációs Parancsnokság JMC közös hadviselési felméréseket és egyéb koncepció- és képességértékeléseket tervez, készít és hajt végre, objektív elemzéseket és megvalósítható ajánlásokat nyújt a többtartományú parancsnokság és irányítás fokozására, valamint a hadsereg modernizálásával kapcsolatos döntések tájékoztatására. A JMC megrendelésre irányított értékeléseket végez a hadsereg határidős parancsnokságának keresztfunkcionális csapatai támogatására.

Pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Ha Ön bármikor elégdetlen a velünk való duzen flört, előfizetését megszüntetheti. Képek böngészése kategória szerint.

duzen flört

Érdekesbejegyzések