Vrm ismerősök

TheVR Fórum

Csomagolás és berendezések A tesztelési díj egy rendszeres fehér dobozba került. A teljes csomagolás nem képes semmit meglepni. A hivatalos termékoldalon megismerheti magát a Z87M-Plus összes funkciójával, amely a gyártót összpontosítja, hogy növelje döntéseinek vonzerejét. Ez a mechanizmus lehetővé teszi a firmware-t, hogy frissítse a szervizközpontot.

Tekintettel arra, hogy a szóban forgó termék nem kiskereskedelmi másolat, akkor a szállítási készlet is eltér a szokásos. Megjelenés Részben a CPU stabilizálásának egyszerűsített csomópontjának köszönhetően a termék mérete jó 3 cm-rel rövidebb, mint a szokásos Matx formátum.

Ezenkívül a tizenhat PCI-E vonalak felosztása a több videokártya igényei alatt nincs megadva. Csak, az egyik kapcsoló képes váltani négy sort a rendszer logikája közötti három réscsoportjának: koncentrálni összes számuk egy teljes hosszúságú aljzat, vrm ismerősök hagyja csak két vonal átvitelével a többit a hagyományos PCI-E X1.

A készülék egyszerűsége is befolyásolja hátrafelé, ahol nincsenek harmadik féltől származó elemek, különösen a CPU hűtő erősítő lemezének elhelyezésére.

A táblán lévő radiátorok rugós műanyag reteszekkel vannak rögzítve. A termelés egységesítése ugyanazokat az elemek használatát eredményezi különböző eszközök ; A chipset chip teljesen ugyanaz, mint a korábban figyelembe vett H87I-Plus, a felelősségével. A SATA négy szokásos aljzata vette tz mutatják ismerősök a sarkon, és kissé fölöttük a videó forrás területén két hosszanti végrehajtás.

Slot alatt ram Csak egyrészt csillagokkal felszerelt, ami kényelmet biztosít a rendszer működtetésekor. Az egyéb interfészek tápcsatlakozói ismerik az alsó felületet. Ezek közül nincsenek blokkok a ventilátor csatlakoztatásához; Az egyik a PCB szívében található.

A két ventilátor csatlakozó második része a tábla felső szélén található, a processzor mellett. Mindhárom négy érintkező végrehajtást végez, és a processzort megfosztják a csatlakoztatott eszköz érzékelő-azonosító típusából, valamint a H87I-Plus-on.

Előre nézve megjegyzem, hogy szerepe megegyezik a TPU-val - az egyik "szellemi processzor" a Senior termékben - ZPlus.

Trükkös alaplapok

Más szavakkal, amikor használják, a rendszer összes komponenseinek automatikus gyorsításának funkciói aktiválódnak, és nem csak egy grafikus modul, amely vrm ismerősök az Intel Haswell processzoroknak, mivel azt jelenti nevét. Ugyanakkor egy zöld vagy narancssárga LED világít rá, a kapcsoló helyzetétől függően, és - ennek eredményeként - a használt profil. Ntmfsn vrm ismerősök ntmfsn. A Vanguard B85 felülvizsgálatban már felvetettem az igazi entitását az ira arcán, ma semmi változik, mert valójában az egész átalakító a döntés teljes másolatát jelenti.

Az ilyen öröklés az Otradna - abban az időben, a gyorsulás teljes skáláját panaszok nélkül végezték el.

Napjainkban a hőmérséklet folyamatos növekedése lehetséges a hűtő láncelemekre kiosztott terület csökkenése következtében. Általánosságban elmondható, hogy számos interfész kimenetek teljes körű készletet alkotnak egy modern PC számára. Összefoglalva Megjegyzem, hogy a legegyszerűbb termék kialakításának megfontolása nem okoz határozottan semmilyen megjegyzést. A rendszer általános teljesítményéről szóló várható egyszerűsítések nem befolyásolhatják.

Forduljunk a programkomponens figyelembevételével. Az optimális paramétereket néhány komplex UEFI beállításra választották ki, amelyek lehetővé teszik, vrm ismerősök sikeres gyorsulást szerezzen fel a felesleges kockázat nélkül. A felhasználó következetesen megfelel az overclocking alapfogalmának, és megbízható és nem extrém gyorsulást végez a processzor és az ASUS Z77 alaplap memóriájának.

Az egyszerűségért az angol UEFI nyelvet használják. A hozzászólás hűvös az Overclocker webhelyén. Ez érthető, hiszen ezen az oldalon elsősorban a szálas gyorsfájlos felhasználók extrém gyorsulást végeztek.

Ai Overclock tuner. Az összes gyorsulással kapcsolatos művelet az AI Tweaker menüben történik az AI Overclock tuner paraméterének kézikönyvbe történő beállításával 1.

Ideiglenesen le vagy tiltva

A gyorsulás fő paramétere a processzor magfrekvenciája, kiderül, hogy ezt a frekvenciát a paraméterre szorítja - a processzor szorzót. A végső frekvencia az AI Tweaker ablak bal felső részén az 1. A BCLK frekvencia szabályozza a memória gyakoriságát, a gumiabroncs sebességét stb. A paraméter vrm ismerősök növekedése a túlcsordulás során kicsi - a legtöbb processzor lehetővé teszi, hogy ezt a frekvenciát csak MHz-re növeljék. Bár vannak különálló minták a processzorok és vrm ismerősök, amelyek esetében ez az érték MHz vagy annál több.

Óvatos gyorsulással, figyelembe véve azt a tényt, hogy a jövőben további eszközöket telepítenek a számítógépbe, ez a paraméter ajánlott MHz-nél 1. Asus multicore enhancement. Ha ez a paraméter engedélyezve van az 1. Ha az opció ki vrm ismerősök kapcsolva, az Intel-házirendet Turbo módra alkalmazzák. Minden konfiguráció esetében ajánlatos engedélyezni ezt az opciót engedélyezve. A paraméter kikapcsolása akkor használható, ha a processzort az Intel Corporation Policy segítségével gyorsulás nélkül szeretné elindítani.

Turbo arány. A fejlett CPU Power Management konfigurációs menü 2. Visszatérünk az AI Tweaker menübe, és ellenőrizzük a szorzó értéket 1.

  1. A B is tökéletesen elég ehhez a procihoz.
  2. Helyszíni találkozón mynisf
  3. Intel Core iK teszt - felzárkózási kísérlet Erdős Márton április
  4. Egy rakás ASRock alaplap közeleg Bes vezérlővel - PROHARDVER! Alaplap hír

A nagyon óvatos felhasználók számára a multiplikátor kezdeti értékét ajánlja 40 vagy akár nek. A nem extrém gyorsuláshoz szükséges szorzó maximális értéke általában kevesebb, mint Belső pll túlfeszültség A frekvencia belső fázisú automatikus beállításának PHF működési feszültségének növekedése lehetővé teszi a processzor mag működési frekvenciájának növelését.

Az Auto kiválasztása automatikusan hozzáadja ezt a paramétert csak a processzor kernelének növelésével egy vrm ismerősök küszöbön keresztül.

A jó vrm ismerősök esetében ezt a paramétert az Auto 1. Megjegyezzük, hogy az alvó üzemmódból származó kimenet stabilitása befolyásolhatja ezt a paramétert az engedélyezett állapotba történő telepítésével.

vrm ismerősök társkereso online

Ha megállapítást nyer, hogy a processzor nem gyorsul fel 4,5 GHz-ig, anélkül, hogy ezt a paramétert az engedélyezett állapotba vrm ismerősök, de a rendszer nem tudja kilépni az alvó üzemmódból, az egyetlen választás a munka alacsonyabb frekvencián alacsonyabb, mint A ös vagy túllépési többszörösen végzett többszörös gyorsulással ajánlott az engedélyezett telepítéshez.

A vrm ismerősök gyorsulással válassza az Automatikus lehetőséget. Memóriafrekvencia Ez a paraméter az 1. Ezzel a memória frekvenciája van kiválasztva. Egyetlen borrel hága memóriafrekvencia megjelenik és kiválasztódik a legördülő listában.

A beállított értéket az AI Tweaker menü bal felső sarkában lehet ellenőrizni. Például az 1. Megjegyezzük, hogy az Ivy Bridge processzorok szélesebb vrm ismerősök memória frekvencia beállításokat, mint az előző generációs Sandy Bridge processzorokat.

A memória túllépésekor, a BCLK frekvencia növelésével együtt részletesebben ellenőrizheti a memóriabusz gyakoriságát, és a lehető leghatékonyabb de lehetséges megbízhatatlan eredményeket kaphat szélsőséges gyorsítással. A túlhajtás megbízhatóan használható, ajánlott felemelni a memóriakészletek gyakoriságát legfeljebb 1 vrm ismerősök az útlevélhez képest.

A nagyobb memória sebessége enyhe teljesítménynövekedést ad vrm ismerősök legtöbb programban. Ezenkívül a rendszer stabilitása a magasabb munkaterületeken a memória gyakran nem garantálja az egyéni programokat a processzor intenzív használatával, valamint az alvó üzemmódba való átkapcsoláskor és hátra. Javasoljuk továbbá, hogy a kiválasztott processzor ajánlott processzorának listáján szereplő memóriakészletek mellett válasszon választást, ha nem szeretné időt tölteni a rendszer stabil működésének beállítására.

A MHz-es és MHz közötti működési frekvenciák látszólag optimálisak az intenzív hűtéssel, mind a processzorokkal, mind a memóriamodulokkal kombinálva.

A nagyobb sebességek is csökkenthetők a másodlagos paraméterek csökkentésével - memória időzítések. A gondos gyorsulás csak a processzor túllépésével kezdődik.

Mi a GPU lendület az alaplapon. Az ASUS F2A85-V alaplap áttekintése és tesztelése

Ezért vrm ismerősök javasoljuk a memória memóriájának gyakoriságának útlevélértékét, például a DDR MHz-es memória deszkákhoz MHz-es készletet 3. A processzor túllépése után megpróbálhatja felemelni a memóriafrekvenciát 1 lépéssel. Ha a hibák a stresszvizsgálatokban jelennek meg, akkor az időzítések növelhetők, a tápfeszültség például 0,05 Va VCCSA 0,05 V, de jobb, ha visszatér a névleges frekvenciához.

Ez szabályozza a számítógép elemeinek gyakoriságát és feszültségét a villamos energia megmentése érdekében. Ez a telepítés csak a processzor útlevél működési gyakoriságán engedélyezhető.

A paraméter túllépése, kapcsolja ki letiltva 3. Oc tuner Ha kiválasztott OKegy sor stressztesztet fog működni a rendszerindítási folyamat során, hogy automatikusan vrm ismerősök a rendszert.

Blokkba épített hűtőventilátorral érkezik az MSI új vízhűtése

A végső gyorsulás a rendszer hőmérsékletétől és a használt memóriaállománytól függően változhat. Nem ajánlott felvenni, még akkor is, ha nem szeretné kézzel diszpergálni a rendszert. Ne érintse meg ezt az elemet, vagy válassza a Mégse 3 ábra lehetőséget. Mindezek a beállítások meg kell hagyniuk az EQUAL útleveleket és az Auto-on, ha a rendszer megbízható működéshez szeretné konfigurálni. A fő időzítést az SPD memóriamodulok szerint kell felszerelni.

MRC gyorsindítás Engedélyezze ezt az opciót engedélyezve. Ez kihagyja a memória tesztet a rendszer újraindítása során. A vrm ismerősök idő csökken. Ne feledje, hogy ha több memória vrm ismerősök használ, és nagyfrekvenciájú modulok MHz és annál magasabbakkor ennek a beállításnak a leválasztása növelheti a rendszer stabilitását a túlcsordulás során.

Amint megkapjuk a kívánt stabilitást a gyorsítás során, kapcsolja be ezt a paramétert 5. Meghatározza a memóriavezérlő késleltetését az alkalmazott memóriafrekvenciával kombinálva.

Állítsa be a jobb autót 5. CPU energiagazdálkodás. A menüpont ablaka az 1. Itt ellenőrizheti a processzor szorzó 41 ábra.

A Speciális A gyors processzor áttéréssel a fogyasztás megnövekedett fogyasztásának intenzív működési módjával való áttérés esetén a feszültség hirtelen csökken az álló állapothoz képest.

A megnövekedett LLC értékek növelik a processzor tápfeszültségét, és csökkentik a processzor tápfeszültség-lehívását, amikor az energiafogyasztás sietett. Egyes felhasználók inkább magasabb LLC értékeket használnak, bár ez kisebb mértékben befolyásolja a lehívást.

Telepítse a magasra 7. VRM terjedési spektrum Ha ez a paraméter be van kapcsolva 7. Ennek a paraméternek a befogadását csak az útlevél-frekvencián kell vrm ismerősök, vrm ismerősök a jelek modulációja csökkentheti a tápegység átmeneti jellemzőit, és áramellátás instabilitást okozhat.

vrm ismerősök egyetlen mondsee

Telepítés letiltva 7. CPU feszültség.

Fejlesztés és újramelegítés

Kétféleképpen figyelhetjük meg a processzor kernel feszültségét: offset mód 8. A kézi üzemmód mindig változatlan statikus feszültségszintet biztosít a processzoron. Ez az üzemmód röviden használható a processzor tesztelése során. Az Offset Mode mód lehetővé teszi a processzor számára, hogy a terhelési és működési frekvenciától függően beállítsa a feszültséget.

vrm ismerősök a nők tudják alatt corona

A tápfeszültségszint növeli a processzor szorzási együtthatójának multiplikátor növelésével. Ezért a legmegfelelőbb 41x vagy 39x alacsony multiptikai koefficienssel kezdődik, és egy lépéssel emelje fel az egyes emelők stabilitási tesztjét. Töltse vrm ismerősök a processzort a Linx program segítségével történő számításokkal, és ellenőrizze a processzor feszültséget a CPU-Z segítségével. Ha a feszültségszint nagyon magas, akkor csökkentheti a feszültséget az UEFI negatív elmozdulásával.

Például, ha a teljes tápfeszültség szorzót 41x kiderült, hogy 1,35 V, tudtuk csökkenteni, hogy 1,30 V, vrm ismerősök negatív elmozdulás értékben 0,05 V. Ne feledje, hogy a kb. Például, ha az alapértelmezett beállításokat a üresjárati processzor egy multiplikátor egyenlő 16x 1. Ezért, ha csökkenti a feszültséget az offset feszültség túl nagy processzorával, akkor a pillanat akkor fog jönni, amikor a tétlenfeszültség olyan kicsi lesz, ami a vrm ismerősök adagolásához vezet.

Nemlineáris megfelelés mérlegek. Ez a VID egyik jellemzője, amely lehetővé teszi a processzor számára, hogy a működési frekvenciát, az áramot és a hőmérsékletetől függően különböző feszültséget kérjen. Például egy pozitív CPU offset feszültség 0,05, 1,35 v feszültség csak 1, V-ra emelkedhet. A borostyán híd processzorok esetében a legtöbb minta várhatóan 4,1 GHz-es frekvencián működik levegőhűtéssel.

A vrm ismerősök gyorsulás azonban lehetséges teljes terhelés A processzor ez a processzor hőmérsékletének növekedéséhez vezet. A hőmérséklet szabályozásához futtassa a RealTemp programot.

Érdekesbejegyzések