Társkereső polgárdi,

társkereső polgárdi
Szeretek főzni és nem szokott fájni a fejem. Intenzív és szenvedélyes vagyok. Az agyam diploma nélkül használom. Életvidám "csajszit" keresek.

Néhány polgárdi társkereső bemutatkozása A gyermekem mindenek felett. Vele kell hogy el fogadjanak. Nálam ez nem akadáj.

Sok mindenre érdeklődővagyok az ésszerüség határain belül. Egy polgárdi társkereső nő, Egy polgárdi társkereső férfi, Dávid 25 Komoly kapcsolat reményében vagyok itt. Szeretném megtalálni a páromat akivel megoszthatom az életem.

társkereső polgárdi

Vidám,empatikus nő vagyok. A többit majd később.

társkereső polgárdi

Egy polgárdi társkereső nő, Nincs az a rossz, amiből ne születne valami jó. Komoly kapcsolatot keresek 35 éves vagyok és Szeretnék végre Boldog lenni nem jó egyedül!!!!

társkereső polgárdi

Van 2 Gyerköcöm!!!! Egy polgárdi társkereső nő, Szia.

társkereső polgárdi

Sokat dolgozom kevés szabadidővel. Biciklizés, séta, vígjáték nézése ami kikapcsol.

társkereső polgárdi

Egy polgárdi társkereső férfi, Jozsef 40 Megbízható, őszinte társat keresek,aki értékelni tudja a ráfordított szeretetemet. Adni jó,de kapni is!

Lali68 éves Társkereső Polgárdi Három éve özvegy vagyok. Kertes házban lakom. Már unom a magányt. Nagy kutyám az van,de szeretnék60éves korig egy csinos önmagára igényes nőt.

Új hobbim a motorozás! Egy polgárdi társkereső nő, Móni 47 Szia Péter vagyok és egy komoly párkapcsolatott szeretnék nem dohányzok, társkereső polgárdi pedig csak ünnepeken iszok szeretek olvasni rajzolni.

Én egy olyan lányt keresek aki éves koru nem a külsöleg akar megismerni társkereső polgárdi a személyiségemet nen dohányzik és csak néha iszik ha többet akarsz tudni rolam irj. Szia Egy polgárdi társkereső férfi.

társkereső polgárdi

Érdekesbejegyzések