Társkereső 35. Diplomás Társkereső

Anna társkereső, 35 éves nő társkereső. Páratlan társkereső. | Budapest, Anna

Őszinte, megbízható, özvegy hölgy vagyok. Néhény órája társkereső Megvan mindenem és még sincs semmim, mert egy társ, hiányzik Obudán élek a 3 kerületben a 7 éves kislányommal ,szeretek kirándulni, futni, sétálni, nyaralni, extrem sportolni, könyv, zene stb A barátaim szerint öszinte ,inteligens ,kicsit flegma vagyok : Komoly kapcsolatot keresek.

ez a társkereső oldalak

Dana43 társkereső Mit is lehetne ide írni?! Azt hiszem hogy ezt a részét inkább annak a nőnek írnám le aki kíváncsi rám! Viszont annyit mindenképpen,hogy komoly kapcsolatot keresek.

első üzenet eredeti társkereső

A személyes találkozás híve vagyokviszont egyenlőre csak online tudnánk beszélni, mivel külföldön dolgozom. Brezovszky Attila50 társkereső Alapvetően kedves és türelmes vagyok, szeretek kirándulni, a szabadban lenni.

megfeleljen a nők franciaországban

Imádom a zenét hallgatni és zenélni is dj ,filmet és a társkereső 35 programokat is mint pl bowling. Komoly kapcsolat a célom. Péter8437 társkereső Szia egy 17 éves átlagos srác vagyok szeretek sportolni romantikus udvarias és megértő vagyok szeretek bulizni nem dohányzom inni is csak ritkán iszom alkoholt hobbim a barkácsolás kerékpározás az életemből hiányzik egy megértő társkereső 35 társ komoly kapcsolatra vágyom!

Érdekesbejegyzések