Szülinapi meet

Tweet A Google Cloud ma bejelentette, hogy mindenki számára díjmentesen elérhetővé teszi a Google Szülinapi meet, a Google prémium videokonferencia-megoldását, hogy világszerte megkönnyítse a biztonságos kommunikációt és együttműködést. Most bárki, aki rendelkezik e-mail címmel, biztonságosan indíthat vagy csatlakozhat magas színvonalú és biztonságos videótalálkozókhoz.

Az emberek ismerős és biztonságos eszközökre vágynak, amelyeket életük minden területén használhatnak. Azok a szolgáltatások, amelyek korábban csak a G Suite előfizető ügyfelek számára voltak elérhetők, most mindenki számára díjmentessé válnak, beleértve a biztonsági megoldásokat, a sok résztvevős konferenciákat egyéni felhasználók eseténüzleti szülinapi meet oktatási partnereknek résztvevőiga nagy felbontású képernyőmegosztást, a valós idejű feliratokat és az igényekhez igazodó elrendezéseket, így a kibővített csempés nézetet is.

Már5 A csoportképeket még nem kaptuk meg, szóval sajnos egyelőre csak ezzel a képpel tudok szolgálni a vasárnapi meet-ről.

A jövő héttől kezdődően fokozatosan tesszük elérhetővé a Meet-et, hogy mindenki számára biztosíthassuk a Google által elvárt biztonságot és megbízhatóságot. Előfordulhat, hogy a felhasználó nem tud azonnal létrehozni találkozót a meet. Biztonságos alapra épített videobeszélgetések A Meet-et úgy tervezték, építették és működtetik, hogy minden helyzetben biztonságos legyen.

szülinapi meet

Január óta a Meet napi felhasználási csúcsa harmincszorosára növekedett. Ebben a hónapban a Meet-en naponta 3 milliárd percnyi videóbeszélgetés zajlik és 3 millió új felhasználóval bővül minden egyes nap.

technokrata

Múlt héten a Meet napi felhasználóinak száma szülinapi meet a milliót. Ez a növekedés nagyobb felelősséget is jelent. A magánélet védelme és a biztonság kiemelkedően fontos, függetlenül attól, hogy bizalmas információt oszt meg az orvos betegével, ügyféltalálkozót tart egy pénzügyi szülinapi meet vagy virtuális ünneplésre gyűlnek össze az emberek egy sikeres érettségi vagy ünnepnapok alkalmából.

Folyamatosan figyelemmel kísérjük és javítjuk adatvédelmi és biztonsági intézkedéseinket, valamint az adatvédelmi csapatunk a folyamat minden lépésének részese a magánélet védelmére vonatkozó követelmények teljesítése érdekében.

szülinapi meet

A Google Cloud nem használja fel a személyes adatokat hirdetési célokra és ezekhez harmadik felek számára nem enged hozzáférést. Továbbá a Google Cloud rendszeresen szülinapi meet biztonsági és adatvédelmi ellenőrzéseken esik szülinapi meet az összes szülinapi meet tekintetében.

Számos lehetőség van a Meet díjmentes használatára: Egyéni felhasználók: Az egyéni felhasználók számára díjmentesen használható a Meet program a google. A Meet-tel lehetőségük van biztonságos videóhívásokat létrehozni és megosztani szülinapi meet, vagy más által létrehozott videohívásokhoz csatlakozni — legyen szó virtuális jógaóráról, heti könyvklubról, a szomszédokkal való találkozásról vagy bármi egyéb alkalomról.

Az egyének által létrehozott videohívásban már akár ember is részt vehet, és olyan hasznos szülinapi meet rendelkezik, mint például a képernyőmegosztás, a valós idejű feliratozás vagy a kibővített csempézett elrendezés.

A továbbra is megjelenő régi név kijavítása

Csapatok, amelyek nem G Suite előfizető ügyfelek: A mai napon a G Suite Essentials-t, szolgáltatásunk új kiadását is bemutatjuk, amely segíti a vállalatok csapatait a G Suite használatának elkezdésében, abban az esetben is, ha már rendelkeznek levelező megoldással.

A G Suite Essentials hozzáférést biztosít a Meet, a Drive, a Docs, a Sheets és a Slides szolgáltatásokhoz, lehetővé téve a zökkenőmentes tartalomlétrehozást és a valós idejű együttműködést. A G Szülinapi meet Essentials szeptember ig díjmentes, és olyan naprakész funkciókkal rendelkezik, mint például fős találkozók tartásának lehetősége, az élő közvetítés és a biztonságos értekezlet-felvétel. Azoknak a vállalkozásoknak, amelyek a G Suite Essentials funkciói mellett a Gmailt és a Naptárt is használni szeretnék, a G Suite Business kiadásra való előfizetés ajánlott.

szülinapi meet

Az adminoknak egyszerűen engedélyezniük kell a Meet funkciót a súgóban bemutatott utasítások követésével. A G Suite emellett szeptember ig három lehetőséget kínál új és meglévő vállalati ügyfelei számára a Meet használatára: díjmentes hozzáférés a Meet speciális szolgáltatásaihoz minden G Szülinapi meet ügyfél számára, díjmentes kiegészítő Meet licencek a meglévő G Suite ügyfelek számára a jelenlegi szerződésük módosítása nélkül és díjmentes G Suite Essentials új vállalati ügyfelek számára.

Iskolák és felsőoktatási intézmények: A G Suite Education összes kiadása tartalmazza a Meet szolgáltatást, amely világszerte több mint millió diáknak és tanárnak biztosít kiváló minőségű virtuális tanórákat, tanár-szülő konferenciákat, oktatást és akár iskolai szülinapi meet lehetőséget.

Érdekesbejegyzések