Szingli élet. 7 dolog, ami miatt örülnöd kellene, ha nincs senkid!

szingli élet

Németh Dániel Az emberek többsége egy olyan életre vágyik, ahol megtudja osztani boldogságát egy másik szingli élet. Az elképzelés azon alapszik, hogy a szingli élet valójában a szerelem, és a szerelem a boldogság.

szingli élet i am looking for házvezetőnő tunis

Ez a két dolog együtt egy olyan állapotot idéz elő, amely tértől és időtől független. Csak és kizárólag a két ember tere létezik, ahol megoszthatják a szerelmüket. De mi van akkor, ha valaki teljesen jól elboldogul egyedül, és nem is vágyik mélyebb kapcsolatra mással?

Szeretek szingli lenni

Egyáltalán nem érdeklődik az érzelmi dependencia, a dráma és az elköteleződés iránt. Ilyen valóban létezik? Cikkünkben kiderül! Optimális én kialakítása Vannak olyan emberek, akik szingliként tudják a legjobban élni az életüket.

5 lecke, melyet a szingli élet taníthat Neked

Mivel ilyenkor egy autentikus, teljesítő szingli élet értelem-teli érzés árasztja el őket. Tisztában vannak azzal, hogy mit és hogyan szeretnének elérni az életükben.

Lassan, de biztosan egy olyan független, önbizalommal teli és erős én-t alakítanak ki, amivel céltudatosan haladhatnak az életükben és a karrierjükben. Valószínűleg elegendő társkapcsolatuk és barátságuk van ahhoz, hogy pont ne érezzék magukat teljes mértékben egyedül. Ezenkívül így sokkal szabadabb módon tudnak az idejükkel gazdálkodni és programokat szervezni másokkal.

Erre az életszemléletmóddal élőkre jellemző, hogy elfogadják a szingli életet. Nem azért szinglik, mert nehézségeik vannak a pártalálásban, hanem mert boldogabbak egyedül.

Győzike 97.rész Győzike Szingli, Elköltözik Otthonról

Nem könnyű döntés szinglinek lenni! Felmérések szerint azok az emberek, akik úgy döntenek, nem kötnek házasságot és egyedül maradnak, sikeresebbek szingli élet és interperszonális szinten egyaránt. Ám nem könnyű szembeszállni azokkal az emberekkel, akik abban hisznek, hogy a házasság egy rövidített út a boldogsághoz és az egészséghez.

Mítoszok a szingli életről

Ahogy a szinglik elfogadják a legjobb barátjuk párkapcsolatát, ugyanúgy kellene a barátoknak támogatnia a szinglit abban, ha egyedül akar lenni. Ha tudod mi a legjobb számodra, hagyd, hogy irányítson!

  • Lehet, hogy szinglinek lenni nem is olyan rossz? – Az egyedüllét boldogsága - Mindset Pszichológia
  • Mély szerelem egy életen át Először is.
  • A szingli élet okai: ezért lehet jobb egyedül – Lájk
  • A törlés kéréséig
  • szingli élet – Goodstuff
  • Megismerni daf b2
  • Köszönöm a jó tudni
  • Mítoszok a szingli életről

Ám, ez nem minden esetben van így, sőt a szinglik gyakran sztereotipizálás áldozatává válnak. Ekkor a szingliket gyakran elítélik és igazságtalanul bánnak velük státuszuk miatt.

Lehet, hogy szinglinek lenni nem is olyan rossz? – Az egyedüllét boldogsága

De nem is vagy olyan csúnya! Biztos boldogabb lennél, ha találnál magadnak egy partnert!

szingli élet kérdések megismerni egymást fiúk

A szingli-élet előnyei A szinglik a magányos élet előnyeit és jutalmait is képesek látni: egy nyugodt, csendes és független szférát.

Ebben a térben képesek lesznek egy pro-szociális, törődő és önzetlen szemléletmódot is kialakítani. Emiatt nagylelkűen fognak bánni kapcsolataikkal, akár egy munkahelyi vagy iskolai környezetben, mint haver, munkatárs vagy osztálytárs.

szingli élet női bretagne keresés

Továbbá, ahogyan már korábban is említettük: a szinglik megbecsülik az összes olyan lehetőséget, amely szingli élet vagy akár önérdek szempontjából előnyös lehet számukra. Viszont jobban érdekli őket a jelentésteli munka, mivel az nem csak számukra előnyös, hanem önzetlen módon másoknak is segíthetnek, akár anyagilag, akár lelkileg.

6 fontos lecke, amit tanulhatsz egy szakítás után

Én a saját utamat járom! Ha valaki abban leli örömét, hogy függetlenül dönt az életében, a céljait saját érdekei alapján tervezi meg, és a kapcsolatait vágyai alapján alakítja ki, azzal nincsen semmi gond! Lehet, hogy ez bennünk rossz érzést kelt, és folyton párt szeretnénk találni szegény, magányos barátunknak.

De higgyük el: a szinglikben életszemléletük alapján kialakult egy olyan kép, hogy ő tudja mi a jó neki. Ha így boldog, akkor hagyjuk: had járja a szingli élet útját!

Helstáb Laura.

Érdekesbejegyzések