Szemek flört. A flört pszichológiája

szemek flört

Milanovich Domi Finy Petra: A nagy mesélők azért fontosak, mert tükröt tartanak a rendszernek A szemkontaktus felvétele elengedhetetlen része a flörtnek, de a mosolygás is.

szemek flört

Egy randifelmérésből kiderült, hogy a magyarok kevesebb mint felének gondjai vannak az ismerkedéssel. Januárban pang a brit szemek flört szezonja, de a hazai kutatások, felmérések kárpótolnak érte.

THE POWER OF THE GAZE IN HYPNOSIS / DR PARET

A Társkereső Kalauz januári felmérésében arra kereste a választ, hogyan szemeznek a magyarok. Mielőtt az adatokra kitérnénk, a kalauz által megszólaltatott társkereső coach tanácsait idézzük, aki szerint a flörtölést meg lehet tanulni.

szemek flört

A szakember három pontban fogalmazta meg a randevúzás szemek flört A szemkontaktus felvétele Pozitív energia küldése a másik felé Mosolygás A coach szerint ezt a három pontot kell gyakorolni a sikeres ismerkedéshez. A szemkontaktus felvétele elengedhetetlen része a flörtölési folyamatnak. Fotó: Rolands Lakis Csak szemek flört magyarok 16 százaléka profi a flörtben És most jöjjön a felmérés, amelyikből kiderül, mennyien mesterei a titkos technikának.

szemek flört

Oszd meg másokkal is!

Érdekesbejegyzések