Pnp társkereső

Party and Play PnP a függőségben by Elizabeth Hartney, PhD A drogfüggőséggel küzdő emberek számára az egész szubkultúrához tartozó szavak egész szókészlete létezik. Gyakran használják a kifejezéseket a különböző viselkedésmódok, összejövetelek és anyagok használatára, amelyeket egymás használnak arra, hogy azonosítsák magukat olyan felhasználóknak, akik hajlandóak részt venni bizonyos tevékenységekben. Az egyik leggyakoribb pnp társkereső szenvedélybetegek körében, különösen a metamfetamin meth függőségben szenvedők körében, a "PnP" kifejezés.

pnp társkereső hogyan kell egy leírást egy társkereső oldalon

Mi az a PnP? A PnP a " party és play " kifejezésre utal. Ebben az összefüggésben a "párt" azt jelenti, hogy az illegális kábítószerek, általában a met, és a "játék" azt jelenti, hogy vegyenek részt a magas kockázatú szexuális viselkedés, beleértve a nem védett szex vagy csoportszex.

pnp társkereső ismerkedés f

Mind a PnP, mind a party és a játék olyan eufemizmus vagy kódszavak, amelyek lehetővé teszik a PnP partnerek vagy résztvevők nyílt meghívását, megbeszélését és rendezését a PnP események viszonylagos titkosságát kereső emberek számára. A "PnP" használatával megbeszélhetik terveiket anélkül, hogy aggódnának, mások, akik megítélhetik, becsaphatják vagy zavarhatják a PnP tervezést.

Fd randevú.

Ahhoz, hogy valaki megtalálja azokat a partnereket, akikkel kábítószereket vehetnek fel és szexelhetnek, képesnek kell lenni arra, hogy idegeneket hívjanak fel két rendkívül megbélyegzett viselkedésben való részvételre: illegális kábítószer bevonására és szexuális kapcsolatra, akivel nem ismerik. A szexuális pnp társkereső fokozzák a szexuális aktivitást, amelyet a legtöbben szembesülnek; sokan azt fogják mondani, mennyire veszélyesek és potenciálisan életveszélyesek ezek a nagy kockázatú viselkedések.

pnp társkereső társkereső ingyenes próba

Hol van a PnP vita? Az egyik módja ismerősök forgatás, hogy az emberek érdeklődnek az embereket kábítószer-fogyasztásra és szexuális kapcsolatra, online csevegőszobákon és társkereső oldalakon keresztül, ahol olyan kifejezések, mint a párt és a játék, valamint a PnP lehetővé teszik az emberek meghívását mások figyelmeztetése nélkül.

Mivel azonban a párt és pnp társkereső játék, valamint a PnP kifejezés egyre szélesebb körben ismertté vált, egyre nehezebben használják ezeket a kifejezéseket pnp társkereső nélkül, és pnp társkereső webhelyek nem engedélyezik ezeknek a kifejezéseknek a használatát.

Természetesen, ha a "party" és a "play" vagy a "PnP" kifejezést használod online csevegőszobákban vagy fórumokon, sokan azt feltételezik, hogy kábítószer-használatra és szexuális tevékenységre utal.

pnp társkereső big fish társkereső

Egyes kábítószerek, mint a met, szájöményeket vagy kopásokat okozhatnak, amelyek még érzékenyebbé tehetik a súlyos STD-t. Ezenkívül a PnP-felhasználók más fenyegetésekkel, például támadásokkal, lopásokkal vagy nemi erőszakkal szemben veszélyeztetettek.

Mivel sok nP találkozót titokban szerveznek, kódokat és gyakran névtelen fórumokat használva, fogalmad sincs, kivel foglalkozol és komoly veszélyt jelenthet, pnp társkereső találkozol ezekkel az emberekkel egy motelszobában vagy más privát helyszínen.

pnp társkereső nwz apróhirdetések ismerősök

A PnP vonzó a kombinált metszés és szex függőséggel rendelkezők számárabár mások hétvégén vagy csak alkalmanként kísérleteznek a PnP-vel. Akárhogy is, a PnP nagyon kockázatos tevékenység, ezért az online csevegőszobák és társkereső oldalak elriasztják azt. Ha Ön vagy valaki, akit ismer, PnP-vel foglalkozik, vagy folytatja, akkor fontos, hogy beszéljen orvosával vagy terapeutájával, hogy kezdje meg a kezelést, hogy segítsen szembesülni a függőséggel, és elkapjon bármilyen egészségügyi problémát.

pnp társkereső paderborn egyetlen párt

Forrás: Amico, J. Addiction Professional, Related Content.

Érdekesbejegyzések