Platformok társkereső

Társkeresö | Németországi Magyarok

Erős nyárra számít a legnépszerűbb társkereső alkalmazás Origo A vállalat ráadásul arra számít, hogy erős nyaruk lesz, ahogy az emberek világszerte újra szabadabban tudnak majd találkozni egymással a koronavírus-járvány enyhülésével.

Túlszárnyalta az elemzői várakozásokat a legnépszerűbb társkereső applikációnak számító Tinder anyacége.

Hirdetés A Facebook elsősorban a közösségi élmény és ismerkedés céljából jött létre, a platform pedig fennállása óta megannyi különböző szolgáltatással próbálkozott már. Egészen meglepő, hogy a társkereső funkció platformok társkereső mostanra vetette meg a lábát a felületen, hiszen valószínűleg kapcsolatok milliói születtek már meg az évek során egy-egy Facebook üzenetváltásnak köszönhetően. A Facebook Társkereső tavaly szeptemberben indult, azonban eddig mindössze 20 országban volt elérhető, köztük az Egyesült Államokban, így a cég egy kifejezetten nagy piacon tudta kikísérletezni, hogy a felhasználóknak mire van szüksége. Most Magyarországra is megérkezik a lehetőség, melyről a vállalat így rengeteg mindent elárult. Hirdetés A szolgáltatás ma debütál, viszont az iOS és Android operációs-rendszereken fokozatosan aktiválják majd.

A Match Group az első negyedévben millió dolláros bevételt ért el, ami meghaladta ez elemzők által várt ,7 millió dollárt, és 23 százalékos növekedésnek számított a megelőző év azonos időszakához képest — írja a Reuters. A vállalat bevételét elsősorban platformok társkereső Tinder hajtotta, noha a céghez más platformok is tartoznak. A Tinder bevételei 18 százalékkal nőttek, az előfizetők számának 15 százalékos növekedése mellett.

platformok társkereső

A cég egyéb márkái összesen 30 százalékos bevételnövekedést produkáltak. A Match egy felhasználóra lebontott bevétele 9 százalékkal bővült, míg a teljes előfizetői szám 12 százalékkal 11,1 millióra erősödött.

platformok társkereső

A profit oldalán a cég egy részvényre eső nyeresége 0,57 dollár volt, ami 0,17 dollárral meghaladta az elemzői várakozást. A járvány enyhülésével a társkereső alkalmazások forgalma is megnőhetForrás: Shutterstock Az eredmények hírére a társaság részvényárfolyama 6 százalékkal emelkedett az amerikai zárás utáni kereskedés során.

platformok társkereső

A befektetői lelkesedést azonban az is fűtötte, hogy a menedzsment igen erős platformok társkereső készül. Az előrejelzésük szerint ugyanis a második negyedéves bevétel millió dollár platformok társkereső lehet, ami százalékkal haladná meg a megelőző év azonos időszakában mért teljesítményt — ráadásul lenyomná az elemzők által várt ,8 millió dolláros szintet is.

platformok társkereső

A Match Group vezérigazgatója, Shar Dubey kiemelte, ahogy közelít a nyár, és a világon platformok társkereső többen lesznek beoltva, arra lehet számítani, hogy sokan aktívabbak lesznek a társkeresés területén. Ez pedig a cégnek is igen jó hír. Dubey azonban hozzátette, felkészültek arra is, hogy globálisan egyenetlenül alakulnak majd a járványügyi korlátozások lazításai. Vagyis valószínűleg lesznek olyan régiók, ahol a talpra állás lassabb lesz.

platformok társkereső

Érdekesbejegyzések