Nyelvét társkereső. Komoly társkereső Ausztria környékén - Első Találkozás

Nyelv és Tudomány- Főoldal - Állami társkereső indul
Főoldal Rénhírek Állami társkereső indul Társválasztás, párválasztás címmel mozgalmat indítanak egyetemista korú fiataloknak, hogy azokat is segítsék, akiknek elfoglaltságaik, a tanulás, a munka mellett gondot okoz a társkeresés. MTI A házasság nem divatjamúlt forma, hanem megerősíti a férfi-nő kapcsolatot — jelentette ki Soltész Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális és családügyért felelős államtitkára szerdán Debrecenben.

A Jingle a felhasználók személyisége alapján keres és ajánl potenciális partnereket. Hirdetés A mobilos társkeresés egy teljesen új és pörgős formáját hozta el a Tinder, ami valószínűleg alapos ihletett adott a hazai fejlesztésű Jingle -nek. Az egyelőre csak iOS-re elérhető alkalmazás továbbfejlesztette az igen-nem típusú párválasztás metódusát, és az ígéret szerint ezzel a módszerrel sokkal nagyobb eséllyel találnak egymásra a társukat keresők.

a szövegek megjegyzése

Tudományra építő társkeresés A Tinder egy Facebook regisztráció után mindössze annyit tesz, hogy a közelben tartózkodó és előzetesen kiválasztott nemű felhasználók profilképét, bemutatkozását felmutatja, ami alapján egy mozdulattal eldönthető, hogy szimpatikus-e az illető. Amennyiben két társkereső kölcsönösen érdeklődést mutat a másik után, elindulhat a kommunikáció, ami a Jingle fejlesztői szerint gyakran tévútra vezethet.

szellem útmutató találkozik

Éppen ezért a hazai applikáció elsőként az összetettebb, netes társkereső szolgáltatások pszichológiai tesztjeire hasonlító megoldást használ. A program első lépésként egy rövid, képeken alapuló, kilenc kérdéses teszt segítségével térképezi fel a felhasználók személyiségprofilját és érdeklődési körét.

Állami társkereső indul

Ez nyelvét társkereső megmutatja, hogy a párkereső a fotók alapján szimpatikus, kiválasztott partnerjelölttel mennyire illik össze. A fejlesztők a Jingle személyiségértékelő rendszerét pszichológusok által végzett kutatások és többkörös tesztidőszak segítségével tökéletesítették, a potenciális párok értékelését pedig egy komplex algoritmus végzi.

A folyamat végén egy könnyen értelmezhető, úgynevezett Jingle-Meter mutatja meg százalékos formában az összeillés mértékét. Ezzel még nincs vége a lehetőségeknek, mivel nyelvét társkereső után a párjelöltek a közös preferenciák alapján randi helyszíneket és programötleteket is kapnak az apptól. Nemzetközivé tennék A magyar fejlesztőcsapat januárjában kezdte meg a Jingle fejlesztését azzal a céllal, hogy egy gyorsan használható, személyesebb, elsősorban az Y generációi igényeire szabott társkereső megoldást találjanak.

ismerkedés main taunus kör

Az alkalmazás ingyenesen letölthető, nyelvét társkereső csak az iOS verzió érhető el, de már zajlik az androidos kiadás fejlesztése is. Az ötletgazdák középtávon szeretnének a nemzetközi piacon és főleg az USA-ban is megjelenni az applikációval.

ki kehlani jelenleg ismerkedés

Érdekesbejegyzések