Megismerni portálok

megismerni portálok

társkereső saját profil

Bejelentkezés Adatigénylés A Hivatali szakterület elektronikus ügyintézési lehetőséget biztosít a személyes adatok kezelésével kapcsolatos tájékoztatás és helyesbítés kéréséhez, a közérdekű adatok és közérdekből nyilvános adatok igényléshez, valamint a minősített adat megismerésére vonatkozó kérelemhez kapcsolódó, adatigénylés típusú ügyekben.

Fontos az e-Papíron pontosan megjelölni a megismerni kívánt adatokat, illetve az igényléssel érintett időszakot is. Amennyiben az megismerni portálok a Rendőrség által kezelt, minősített iratban található személyes adatát megismerni portálok megismerni azt a minősítő által kiadott megismerési engedély bírtokában, írásos titoktartási nyilatkozat megtételét követően teheti meg.

oldal vak társkereső

Elektronikusan intézhető ezen felül a Rendőrség irattáraiban tárolt iratok kutatására vonatkozó kérelem benyújtása ügytípus is, amelyhez szükséges a kutatást támogató szervezet nyilatkozatának csatolása is a kérelemhez. A kiválasztott ügycsoport hatályos űrlapjait és tájékoztatóit az alábbi táblázatok tartalmazzák. A korábbi, már nem hatályos űrlapokról az Archívumbanaz űrlapokkal kapcsolatos jövőbeni változásokról a Hírfolyamban tájékozódhat.

oldal meeting amicale poitiers

Közérdekű adatok és közérdekből nyilvános adatok igénylése Országos Rendőr-főkapitányság Űrlap azonosító.

Érdekesbejegyzések