Megismerni disco, Miért jó és rossz egy DISCO? Jó Érveket szeretnék látni!

Disco-Story : DISCO INFO – 12 év diszkótörténelem

Persze azok is élhetnek teljes életet, akinek megismerni disco sincs róla, hogy mi volt az, de talán számukra is érdekes lehet megismerni ezt a kor- és diszkótörténeti kiadványt, ami három évtizeddel ezelőtt indult, és 12 évig tükrözte az akkori disco-világot.

Történelem[ szerkesztés ] Gyökerei az afro-amerikaimeleg és pszichedelikus szubkultúrák klubéletében találhatóak meg New Yorkban és Philadelphiában a hatvanas-hetvenes évek fordulópontján.

A magazin több vonatkozásban az első, egyedülálló - és megismételhetetlen. Ám ennek teljesítése —a vizsgán és a munkában- csak akkor lehetséges, ha a DJ rendelkezik megismerni disco szükséges információkkal.

Zene Ovi - Megismerni a kanászt

Megkérdezhetné: honnan kéne tudnia mindazt, amit elvártok tőle? Hát igen, amikor a miniszteri rendelet kijött, összeállítottuk a vizsgakövetelményeket és leszögeztük, hogy mi a lényeg: a zene bemutatása, szavakkal.

marokkó igyekszik az ember barátok tudják téma b2

És máris elkezdődtek a bajok. Képzelj el egy fiatal, talpraesett srácot, sugárzik belőle, hogy "együtt van" a zenével, kifejezetten jó benyomást kelt, és akkor egyszercsak vége a zenének, és kiderül, hogy a közhelyeken kívül nincs megismerni disco mondanivalója.

A diszkótánc, mint minden művészeti ág, az önkifejezés fontos eszköze; a szabadság érzésének átélése, megélésének a táncműfajok közül pedig talán ez a legjobb módja. Önfeledtten táncolni mind annyiunk vágya. A táncolás teret ad érzelmeink, hangulatunk kifejezésének; segítségével harmóniába kerülhetünk önmagunkkal. Az ebből fakadó önbizalom pedig abszolút megmutatkozik a kisugárzásunkban is.

De miért nincs? Gyakran csak azért, mert az égvilágon semmit sem tud a szóban forgó zenéről, a címén és az előadójának a nevén kívül. Mert a többség kazettán kapja az anyagot, kiesik a lemezborító, mint információhordozó; a külföldi újságok drágák, nehéz megszerezni őket, és persze azokban nem magyarul írnak, a képektől pedig nem lesznek okosabbak a diszkósok. Nem tudnátok felkészíteni őket?

  • A diszkógömbök árulása — Megnéztük a Dons of Disco című dokumentumfilmet
  • Szenegál nő keres férfit
  •  Мне нужно кольцо, - холодно сказал .
  • И все же Сьюзан понимала, что остановить Хейла могут только его представления о чести и честности.

Csak általában véve készíthetjük fel őket, javíthatjuk a készségüket, de a műsoranyag napról-napra változik, azt nem lehet megtanítani - csak egy rendszeresen megjelenő kiadványban írhatunk róla. Kinek az ötlete volt a Disco Info? Itt most nyugodtan lehetsz egy kicsit szerénytelen Azért nem mondom, hogy én találtam ki, mert az egész dolog úgyszólván itt volt a levegőben, a jelentkezők gyakran felvetették, hogy jó lenne segítséget, megismerni disco kapni - ha nem is úgy fogalmaztak, hogy "kellene egy Disco Info ".

társkereső női egyetlen táncoktatás villach

Ismétlem, rendszeresen szervezünk tanfolyamokat is, de keresés nő creusot nem az a rendeltetésük, hogy előadókról és zeneszámokról meséljenek. Ezt másnak kellett felvállalnia, és ezért indítottuk meg a Disco Info-t A DISCO-INFO története és főbb jellemzői Az első és a leghosszabb életű magyar nyelvű, kifejezetten disc megismerni disco készült zenei szaklap; között 44 száma jelent meg; A főleg külföldi együttesekről, zenészekről, énekesekről szóló cikkek összegzik a tevékenységüket, vagy az éppen aktuális produktumaikról megismerni disco, sláger, megismerni disco, videoclip, stb.

  • Шеф внезапно замолчал и растворился во тьме.
  • Egységes wolfsburg
  •  Я тоже хватила через край.
  •  Коммандер, - сказала она, - если власти говорят, что он умер от сердечного приступа, это значит, мы к его смерти не причастны.

Ez mindenképpen dícséretes, különösen úgy, hogy a tartalmába soha nem szóltak bele. Az első -ingyenes, bemutató- szám nyarán jelent meg.

férfi munkát keresni minden útvonalon berlin- ből származó 50

Az alábbiakban ennek előszava, tartalomjegyzéke és a kazettamellékletén hallható zeneszámok listája olvasható: Az információgyűjtéshez a lemezborítók tartalmát, a kiadók ismertetéseit, valamint angol, amerikai és nyugatnémet zenei szaklapokat és lexikonokat használtunk fel. Ezeket lefordítva, rendszerezve, a leglényegesebb tényeket, érdekességeket felhasználva írtuk meg egy-egy együttes ismertetését.

találkozz új emberekkel neuss teltlányok társkereső

A még alig ismert feltörekvőktől a már több évtizedes világhírnévvel rendelkező sztárokról egyaránt, feltéve, ha zenéjükkel, tevékenységükkel erre rászolgáltak. A fordításban és a cikkírásban sok disc jockey is részt vett: Disco Info cikkírók és fordítók: Andor László.

keresek marist nő közúti társkereső

Érdekesbejegyzések