Meet munkalapok. Üdvözlünk a Prog.Hu-n!

meet munkalapok

meet munkalapok

Exportálja és mentse a munkalapokat új munkafüzetként a Kutools for Excel programmal Exportálja és mentse a munkalapokat új munkafüzetként az Áthelyezés vagy Másolás meet munkalapok az Meet munkalapok vagy Másolás A parancs segítségével egy vagy több munkalapot meet munkalapok exportálhat vagy átmásolhat egy új munkafüzetbe.

A nyomva tartással többet is kiválaszthat Ctrl kulcs vagy váltás kulcs.

munkalap

Jegyzet: Ban,-ben Áthelyezés vagy Másolás párbeszédpanelen van egy Hozzon létre egy példányt választási lehetőség. Ha nem jelöli be, akkor a kijelölt munkalapokat eltávolítja az eredeti munkafüzetből; ha bejelöli, akkor másolja a kijelölt munkalapokat.

Meet munkalapok ossza fel több munkalapot külön munkafüzetre az Excelben A Microsoft Excel alkalmazásban elmentheti vagy feloszthatja egy munkalapot egy munkafüzetből új Excel fájlként, ha ezt a munkalapot másolja és beilleszti egy új munkafüzetbe.

  1. Egyetlen hotel tirolban
  2. Hogyan lehet exportálni és menteni az egyes munkalapokat külön új munkafüzetekként az Excelben?
  3. A Google Workspace billentyűparancsainak használata - Google Meet Súgó

De azzal Kutools az Excel számára 'S Felosztott munkafüzet segédprogram, gyorsan kezelheti. Kattintson 30 napos ingyenes próbaverzióra, teljes funkciókkal! Kutools for Excel: több mint praktikus Excel-bővítménnyel, ingyenesen, korlátozás nélkül, 30 nap alatt kipróbálható.

meet munkalapok

Exportálja és mentse a munkalapokat új munkafüzetként VBA kóddal Ez a következő kód minden látható munkalapot exportál egy új munkafüzetbe, és a munkafüzetet az eredeti lap nevével együtt újonnan létrehozott mappába menti, ugyanazon az útvonalon, mint az aktív munkafüzet.

Select xWs. Item Application. Count xNWb.

Hogyan lehet exportálni és menteni az egyes munkalapokat külön új munkafüzetekként az Excelben?

És megjelenik egy felszólító mező, amely megadja az új exportált munkafüzetek helyét, és az eredeti munkafüzet összes munkalapját exportálták néhány új, külön munkafüzetbe, amelyek az eredeti lapokat egy új, speciális mappában nevezték el. Képernyőképek megtekintése: Exportálja és mentse a munkalapokat új munkafüzetként a Kutools for Excel programmal Ha több munkalapot kell külön munkafüzetként menteni, az első módszer nem lehet jó választás.

meet munkalapok

És a VBA kód talán kissé bonyolult az Excel kezdők számára. Itt használhatja a Felosztott munkafüzet hasznossága Kutools az Excel számára gyorsan és egyszerűen exportálhatja és elmentheti egy munkafüzet minden munkalapját az új munkafüzet elkülönítéséhez.

meet munkalapok

Kutools az Excel számára, Több mint a praktikus funkciók megkönnyítik a munkáját.

Érdekesbejegyzések