Luxy társkereső

Luxy: Társkeresés, kizárólag Billionaireknek!

luxy társkereső

Oszd meg a cikket Fotó: Luxy Sok csajszi vágyik arra, hogy rátaláljon egy olyan srác, aki teljesen elkényezteti, sőt, a dögösségi-mutatót is teljesen kiakasztja. Egy új társkereső alkalmazás pedig épp ezt az ötletet ragadta meg — a kérdés csak az, hogy luxy társkereső tette-e.

luxy társkereső

Itt könnyen kifoghatsz egy milliomost! Hú, tényleg nem árulnak zsákbamacskát!

luxy társkereső, 28 éves nő, Pápa - bartalesrabbkft.hu társkereső

És ha most azt hiszed, hogy az ilyen szlogenek hallatán a csajok máris tolonganak az oldalon, akkor ideje, hogy pozitívan csalódj! A társkereső ugyanis egyelőre nem igazán akar beindulni, a regisztrálók száma pedig pár nappal az indulás után jóval elmarad a várttól.

luxy társkereső

Ráadásul időközben az is kiderült, hogy az luxy társkereső bárkinek a regisztrációt elfogad, így valójában semmi biztosíték nincs arra, hogy az itt megjelenő srácok tényleg olyan vagyonokat keresnek évente, akár Leonardo DiCaprio, és valóban olyan szexik, mint Channing Tatum.

A sok kritikára persze a készítők is reagáltak, és elárulták, hogy a kinézet szűrését ők maguk luxy társkereső a regisztrációt követően feltöltött képek alapján, a vagyoni helyzetet pedig a felhasználók viselkedéséből képek, kommentek, randis visszajelzések próbálják megállapítani.

luxy társkereső

Ezekkel a gyenge érvekkel viszont úgy tűnik, még a legnagyobb aranyásók kedvét is sikerült elvenni a legújabb Tinder-koppintástól, aminek már most gyors bukást jósolunk!

Érdekesbejegyzések