Kundalini társkereső, Kristóf, 25

Komoly társkereső Dombóvár
  1. Egy vidéki 23 éves srác vagyok, aki foglalkozik az önismerettel tipológiai rendszerekkel - tudományos, spirituális, ezoterikus - mint például az enneagram - rendszertelenül kundalini jógázik, illetve szokott végezni: vizualizációs- légző- soul sync meditáció gyakorlatokat - annak érdekében, hogy emelje az energiaszintjét és tudatosságát.
  2. A legjobb akciók és kedvezmények a Vágyaim.
  3. Kundalini jóga lap - Megbízható válaszok profiktól
  4. 47 Önbecsülés ideas | önbecsülés, csakrák, spirituális ébredés

Béla64 éves Társkereső Tura Keresem azt a Nőt akit érdekel a spiritualitás, csakrák, kundalini energia, meditáció. Azt a Nőt aki gyakorolja a Sahaja ejtsd: szahadzsa meditációt. Bővebb információ a neten.

amical társkereső 74

Szeretem az állatokat a megfelelő közegükben, munkahelyeimen nagyrészt állatokkal dolgoztam. Gyermekkoromban nem kertes házban laktunk de volt egy kutyám amit a kundalini társkereső tartottunk, édesapám megengedte de nem szerette. Már nem kötődöm ennyire az állatokhoz, kundalini társkereső lakásban tartsam őket.

egyetlen termikus ünnep ausztria

Kötődni a társamhoz szeretnék, nem mindenáron ragaszkodni, birtokolni, inkább összetartozni, nem harcolni egymás ellen, együttműködni egy inspiráló, fejlődő kapcsolatban amelyben mindent meg tudunk beszélni, nem feltétlenül összeköltözéssel.

Szűk családi körben érzem jól magam,a legjobb természetesen a párommal kettesben.

Gyalog, kerékpárral, tömegközlekedéssel járok. Szemlélődő típus vagyok. Szabadidős tevékenységre a társammal a lehetőségekhez képest sok mindenre nyitott vagyok, de a lényeg a kölcsönös szeretet és egymás megbecsülése. Sok szabadidőm van, hasonló társat keresek.

960 spirituális társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

kundalini társkereső Szeretem a természetet. Nemzetek európájában hiszek és az egészséges életmódban. Jó a csillagjegyek szerinti párosítás az esetleges negatív tulajdonságokon felül lehet emelkedni meditációval, önvizsgálattal.

Ha érdekellek írj vagy jelölj kedvencnek, vagy ha kedvencnek jelöllek és visszajelölsz írok Neked sms-t elérhetőséggel! Antal59 éves Társkereső Tura Szia, Antal vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni.

TÁRSas Játék Est Budapesten

Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást. Gondoltam megpróbálom a társkeresésnek ezt a formáját, hátha itt találom meg azt a lányt akivel összeillünk.

társkereső ingyenes fogyatékos személy

Röviden magamról: Egy kiegyensúlyozott kedves srác vagyok, ha szimpatikus vagyok írj. Zsolt 52Budapest Sziasztok! Hiszek a szemejes talalkozasban. Kundalini társkereső meg Erika 59Székesfehérvár Sziasztok!

Legújabb spirituális társkereső nők

Nincs előfizetésem!! Fiatalos, igényes hölgy vagyok! Keresemigényesintelligens társam!!

mayotte nő találkozása

Nincs előfizetésem. Kérnék e-mail címet válaszolok.!!

falling holland

Találj Rám Megbízható,kedves,szolid utazást,természetet kedvelő lány vagyok. Klára 42Somogytúr Semmi sem történik véletlenül. Akkor tudok válaszolni, ha a kundalini társkereső írsz email címet, vagy appos elérhetőséget.

ismerkedés lo

Egyelőre ismerkedni, barátkozni szeretnék, komoly és tartós kapcsolat reményèben. Rendezett egzisztenciájú, egészséges életvitelű, fizikailag és szellemileg is aktív, kreatív életet élek. Van egy 14 éves lányom, aki velem él.

István62 éves Társkereső Mezőcsát Szia, István vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást. Béla64 éves Társkereső Tura Keresem azt a Nőt akit érdekel a spiritualitás, csakrák, kundalini energia, meditáció. Azt a Nőt aki gyakorolja a Sahaja ejtsd: szahadzsa meditációt. Bővebb információ a neten.

Társkeresés Turán.

Érdekesbejegyzések