Kislemez waldeck

Chris Daughtry - bartalesrabbkft.hu

Az utolsó Waldeck lemez, az erősen szving-orientált Ballroom Stories ben jelent meg, olyan elnyűhetetlennek bizonyult slágerekkel, mint a Memories, a Make My Day, vagy az Addicted.

kislemez waldeck oldal hegy találkozik

Természetesen az elmúlt három évben sem álltak le a dalírással, így a koncerten a készülő új nagylemezről is elővezetnek majd néhány korábban nem játszott számot, valamint bemutatkozik a komplett fúvósszekcióval felvértezett Waldeck Orchestra is. A Cabaret Medrano frissen megjelent második, Ez mind nem volt című albumáról vonultatja fel teljes arzenálját a tangótól, a jazzen át, a balkáni sírva vígadásig.

kislemez waldeck emberek tudják delmenhorst

A koncertek között a Savages y Suefo duó dj-szettje oldja a feszültséget. Nekik februárban jelent meg bemutatkozó maxijuk a dán UrbanWorld kiadónál.

kislemez waldeck egy társkereső oldalon egy

A táncos jazz-funk-soul keverékben utazó Ez a divat második lemeze tavaly került a boltokba, de nem mondhatnánk, hogy a babérjaikon ülnek, itthon egyedülálló módon, neves külföldi producerek Flevans, Lack Of Afro, BadboE részvételével épp az új remix albumuk bemutató koncertjét kislemez waldeck meg.

Érdekesbejegyzések