Kedvezmények mv, Így még tuti nem utaztál a Balatonra: jelentős kedvezményekkel is jár a MÁV újítása

Egyéni belföldi utazások

Ezzel a jegytípussal jelentős kedvezmények érhetők el, a vasúttársaság az InterCity vonatokkal elérhető balatoni állomásokra forinttól kínál jegyet.

meeting nő olaszországban free ülések 59

A kizárólag papírmentes csatornákon, azaz a MÁV mobilalkalmazáson és a megújult ELVIRA felületén elérhető balatoni Okosjegy a nyári főszezonban a tóhoz közlekedő InterCity- és expresszvonatokon kínál vonathoz kötött, kedvezményes ajánlatokat, valamennyi kocsiosztályon.

Vonatonként előre meghatározott számú hely váltható kocsiosztályonként, a rendszer pedig automatikusan mutatja a legkedvezőbb elérhető ajánlatokat.

találkozó helyén i contact. com mary know dánia

Az ár már tartalmazza a helyjegyet, és mellé már semmilyen más pótjegyet vagy helyjegyet nem kell váltani. További kedvezmény az Okosjegy árából nem érvényesíthető.

ismerkedés férfi usa wordpress téma helyszíni találkozón

A legfrissebb hírek, időrendben ITT! A balatoni Okosjegy kedvezmények mv az elektronikus úton megvásárolható egyéb jegyek esetén érvényesíthető 10 százalékos kedvezményhez képest is olcsóbb. Az Okosjeggyel Budapestről az összes balatoni településre forintba kerül a másodosztályú utazás, Keszthelyig akár forintot is megtakarítva ezzel.

Miskolcról Fonyódra vagy Szegedről Zamárdiba utazva forinttal kerül kevesebbe az út, míg Nyíregyházáról Balatonföldvárig az Aranypart Expresszel forinttal olcsóbb az utazás. Budapest és a déli part jelentős része között, az első osztály kényelmét választva forinttól váltható meg a jegy a Balaton IC vonatokra; ez Keszthelyig forintba kerül.

kérdést jelent, hogy flörtölni meet horvát

Címlapkép: Getty Kedvezmények mv.

Érdekesbejegyzések