Kedvezmény fórum, Karácsonyi Ajánlat - 20% kedvezmény

jár e egyetemista gyerekre a nagycsaládos autovásárlási kedvezmény forum

Legyen Ön is Tagunk - avagy miért jó ha tag vagyok?

kedvezmény fórum

Tisztelt jövőbeli Tagunk, Partnerünk! Az ISOFÓRUM olyan szervezetek egyesülése, amelyek kedvezmény fórum valamilyen tanúsított irányítási rendszerrel vagy elkötelezettséget tanúsítanak a minőségszemlélet terjesztése, illetve a minőségfejlesztési eszközök gyakorlatba ültetése érdekében.

kedvezmény fórum

Tagjaink között kis- közepes- és nagyméretű termelő- és szolgáltató vállalatok, tanúsító szervezetek, tanácsadó szervezetek, egészségügyi és oktatási intézmények, stb. Az egyesületnek közel jogi tagja és kétszáz egyéni tagja van. E konferencián általában fő vesz részt, előadó adja át tapasztalatait a kedvezmény fórum.

A vevői visszajelzések és elégedettségi mutatók megtekinthetők honlapunkon.

GoodLike - Édes SEEMTA Élet! #26

A Tagság számára az ISO FÓRUM Egyesület évente alkalommal szervez térítésmentes tapasztalatcsere céglátogatást kiváló cégekhez, jól működő intézményekhez a példaértékű irányítási módszerek és tapasztalatok megismerése érdekében. A meglátogatott cégek listájában a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. Tagszervezeteink számára térítésmentesen megjelentetünk a honlapunk oldalain - www.

kedvezmény fórum

Szakmai előadás tartása a Nemzeti Minőségügyi Konferencián előzetes egyeztetés alapján. Tapasztalatcsere látogatás felvállalása a saját cégnél jó PR lehetőség a vendéglátó számára.

kedvezmény fórum

Értesül az országos minőségügyi, Lean és Ipar 4. Tisztelettel kérem, hogy legyenek tagjaink és Önök is vegyenek részt rendezvényeinken. Ezek jó lehetőséget biztosítanak új vállalatok megismerésére, új partnerek megnyerésére.

Álláshirdetés Tájékoztató kedvezményes szabványvásárlásról Az MSZT szakmai fórumainak befizetett résztvevői a fórum témájához kapcsolódó szabvány ok példányának megvásárlása esetén kedvezményt kaphatnak. A kedvezmény kizárólag a fórumhoz meghirdetett szabványokra vonatkozik és a fórumhoz meghirdetett mértékű kedvezményre jogosít, és kedvezmény fórum adott szakmai fórum meghirdetésekor a napirendhez mellékelt Szabványmegrendelő lap kitöltésével vehető igénybe a fórumot követő 30 naptári napon belül a konkrét dátum szerepel a megrendelőlapon. Az MSZT az e-mailen rendelt szabványokat a számlázási adatoknál megadott e-mail-címre küldi. Az utánvéttel megrendelt termékeket a rendelés során megadott postacímre küldjük, és a kiszállított csomag ellenértékét átvételekor, készpénzben a postásnak kell kifizetni és ebben az esetben a vételárhoz postaköltség és csomagolási költség is járul.

Érdekesbejegyzések