Ismerőseik bremen

ismerőseik bremen

Bundesliga: a Werder elvitte Stuttgartból a három pontot

A Ferencvárosi Torna Club Méltó megünneplése már most napi­renden van és folynak az előké­születek a várvavárt ünnepi ese­ményre. Az egyik - és talán a legna­gyobb érdeklődést kiváltó ünne­pi rendezvény, a Ferencváros labdarugócsapatának centenári­umi mérkőzése lesz.

A Wernerstraße A szakács, Guido Albrecht személyesen támogat, és tanácsokkal és egy serpenyővel áll az Ön ízlésének orientációjától kezdve a kész ételig.

Hogy ki lesz az ellenfél? Lehet, hogy egy másik éves klub Barcelo­na, Milan, Werder Bremen de elképzelhető, hogy a labdarúgás tanítómestereinek, az angolok­nak egy késői leszármazottja, vagyis egy jeles sztárcsapat A tárgyalások a jövőben folytatód­nak, de egy biztos: mind rang­jában, mind külsőségében hang és tűzijáték rendkívül színvonalas eseményt Jdvánunk rendezni.

Városháza és Roland-oszlop (Bréma)

Szurkolóink már addig is egy centenáriumi emléket kaphat­nak, amit akár a szívük felett, egy levéltárcában is hordozhat­nak Az akció ugyanis a Fra- disták a Fradiért alapítvány ke­retei között zajlik, így a támoga­tók egy díszes belépőt kapnak a centenáriumi mérkőzésre.

Azok a bérletes szurkolók, akik évek óta mérkőzéseink hű­séges látogatói, természetesen elővételi jogot élveznek, így a Ferencváros éves jubileu­mán is szokott helyeikre ülhet­nek. Az FTC bérlettulajdonosok Ezt követően a ismerőseik bremen sor­rendjében mindenki vásárolhat belépőt - így a jó helyekre aján­latos minél előbb a jegyeket biz­tosítani.

ismerőseik bremen

A belépőkárairól, a helyekről a következő oldalon tájéko­zódhatnak. Tájékozódhatnak arról is, hogy barátaik, isme­rőseik közül már ki váltott belé­pőt és hová - mivel a Fradi Új­ság ismerőseik bremen megjelenő száma­iban rendszeresen közöljük az FTC centenáriumi meccsére je­gyet váltók neveit.

  1. Manneh a Leverkusen-meccs után a szurkolókkal ünnepel.
  2. 48 éves Allofs, a Werder sportigazgatója
  3. Aki nem burgess társkereső chicago pd
  4. Nézzük, mi történt december 5-én!
  5. Hvang Hi Csan
  6. Bundesliga: a Werder elvitte Stuttgartból a három pontot - NSO
  7.  Да вы все спятили.

Ennyi jegy kerül forgalomba és ennyi név közlésére is vállalkozik a Fradi Újság szerkesztősége! Re­mélhetőleg minél hamarabb az Ismerőseik bremen neve is szerepel újságunk­ban, majd pedig, egy szívdob­banással készülünk és várjuk szeretett egyesületünk Centená­riumát Kár­páti György vízilabdázó 3.

ismerőseik bremen

Novák Dezső-Szűcs Lajos - lab­darúgók Dr. Egerváry Márta úszó—Szilvá- si Miklós birkózó 4. Mészáros József—dr. Pataki Mihály-Schlosser Im­re - labdarúgók Ismerőseik bremen.

Springer Ferenc—ifj.

ismerőseik bremen

Springer Ferenc - örökös tagok Borbás Gáspár—Dr. Dékány Ferenc—Horváth Fe­renc - labdarúgók Dr. Szívós István vízilabdázó— Gál Henrik birkózó Gyar­mati Dezső vízilabdázó Elek Gyula - kézilabda - Dr.

Érdekesbejegyzések