Ismerkedés steyr

Off-Road vezetési élmény Mercedes Steyr puch G terepjáróval kicsiknek és nagyoknak, Dunaharasztiban

ismerkedés steyr

Ausztria, Steyr U14 és Uos torna Kadett csapatunkkal vehettünk részt egy ausztriai tornán, ahol régi játékosunk, Gritsch Bori is a Steyr csapatát erősítette. Szülei segítségével szerveződött a torna és a helyiekben egy nagyon kedves közösséget találtunk, ahogy ismerkedés steyr mondták "egy új barátság" kötődött. Kadett csapatunknak eddig egy edzőmérkőzése volt, jó felkészülési tornának ígérkezett a torna.

A hang kicsit zajos, nézzétek felirattal :) egy STEYR Profi Classic-al mentünk egy kört

Ausztria talán legerősebb kadett csapatával játszhattunk két mérkőzést és bizony dolgoznunk kellett. Persze Anna és Panna nélkül vagyunk már idén és egyelőre a serdülők közül sem játszik velünk Fanni és Dodó.

A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.

Így mindenkinek adva volt a lehetőség a bizonyításra. Az ellenfélben két magas játékos is volt, így a palánk alatt nem volt könnyű dolgunk. Ismerkedünk még egymással, ki mire képes, ki lehet a vezér stb.

Gruppo Privato

Sokat játszottunk bontásban, hogy mindenkinek legyen lehetősége és ez sok fontos információhoz juttatott engem is.

Az első meccsen a második félidei játékunknak köszönhetően pontról felállva nyertünk, míg a második ismerkedés steyr már simább lett a vége, itt ismerkedés steyr nyertünk. Leírás top társkereső 3 győzelmünk bár örömteli, de rengeteg dolgunk van még.

Annak nagyon örülök, hogy egyre bátrabbak vagyunk, képesek vagyunk fejlődni és az akaratunk is megvan. Ismerkedés steyr kell még dolgozzunk, hogy a serdülő bravúr után, szakmailag kissé gyengülve képesek legyünk hasonló eredményt elérni.

ausztriai társkereső nők

Erre minden reményünk megvan. Köszönjük Bori szüleinek ismerkedés steyr a házigazdáknak a kiváló rendezést, a városnézést és azt a baráti fogadtatást, amiben részesülhettünk.

Beliczay K. A helyiek beszámolója IDE kattintva elérhető Serdülő csapatunk is részt vett az ausztriai Steyr városában rendezett nemzetközi felkészülési tornán.

ismerkedés steyr

A hazaiak mellet egy linzi és egy bécsi csapat szerepelt ebben a korosztályban, így 3 mérkőzést játszhattunk. Előzetesen annyit tudtunk, hogy várhatóan nálunk valamivel gyengébbek lesznek az ellenfelek és ez így is volt.

Első Találkozás

A hazai csapat elleni első mérkőzés nehezen indult, amire számítottam is, hiszen május óta nem játszottunk mérkőzést. Az első félidő még szoros volt mi bontott ötösökkel játszottunk a honi szabályoknak megfelelően, ők viszont nemaztán a 2.

ismerkedés steyr

A másik két mérkőzés szakmailag már kevésbé volt hasznos, igaz, gyakorolni tudtuk a letámadó védekezést csapdázással és az abból történő indításokat, valamint önbizalom növelésre is jó volt. Nagy különbséggel nyertük mindkettőt. Kiváló körülmények között, remek szervezés mellett tölthettük a hétvégét Steyrban, amely, nem utolsó sorban, csapatépítésre is kitűnő alkalom volt.

ismerkedés steyr

Külön és nagy-nagy köszönet a hazaiaknak és ezen belül volt játékosunk, Gritsch Bori szüleinek az áldozatos munkájukért, mellyel minden feltételt biztosítottak ahhoz, hogy hasznosan és kitűnő hangulatban tölthessük az időnket!

Szilaski Tamás.

Érdekesbejegyzések