Ismerd wiesbaden

ismerd wiesbaden

A magyar közlekedés ismerd wiesbaden innovatív támasza éve, ban Siemens Mobility technológia révén jött létre a kontinentális Európa első földalatti vasútja.

ismerd wiesbaden

További információ Üdvözöljük a Siemens Mobilitynél Magyarországon A Siemens Mobility már több, mint éve vezető helyet foglal el a hatékony, fenntartható, megbízható és biztonságos szállítási és közlekedési megoldások biztosításában. Portfólió Reflektorfényben a globális portfóliónk Fő tevékenységi területünk a vasúti járműgyártás, vasúti automatizálás, vasúti ismerd wiesbaden, kulcsrakész rendszerek, intelligens közlekedési rendszerek és az ezekhez kapcsolódó szervíztevékenység nyújtása.

Ügyfeleink szolgálatában, folyamatos innovációval javítjuk portfoliónkat.

ismerd wiesbaden

Vasút A közlekedési szolgáltatók számára lehetővé tesszük, hogy a ma és holnap személy- és áruszállítását aktívan alakítsák - vasúti szerelvényekkel, infrastruktúrával, automatizálási és áramellátási megoldásokkal, kulcsrakész rendszerekkel, és az ezekhez kapcsolódó szolgáltatásokkal.

Termékeink között megtalálhatóak a villamosok, helyi érdekű vasúti járművek, metrószerelvények, elővárosi és regionális, nagysebességű és nagyon nagysebességű vonatok.

További információ Közút Városon belüli és városok közötti, intelligens közúti infrastruktúrát és forgalmi megoldásokat kínálunk.

ismerd wiesbaden

Ide tartozik többek közőtt a forgalom-menedzsment és szimuláció, alagút-menedzsment, mesterséges intelligencia AI alapú digitális szolgáltatások és megosztott önvezető járművekkel kapcsolatos megoldások. Mindezt az ügyfél üzleti működéséhez, illetve a jelenlegi és jövőbeni mobilitási szükségletekhez igazítjuk.

ismerd wiesbaden

Ismerd wiesbaden információ Intermodális szállítás Olyan alkalmazásokat kínálunk, amelyek hatékonyan és egyszerűen biztosítanak hozzáférést átfogó MaaS Mobility as a Service, azaz közlekedés mint szolgáltatás megoldásokhoz - az első kilométertől az utolsóig.

A mobilitás menedzsment rendszerek és az adatelemző megoldások minden közlekedési módozatnál növelik a közlekedési szolgáltatók és városok működési hatékonyságát.

ismerd wiesbaden

Érdekesbejegyzések