Férfi kutatási

férfi kutatási

társkereső mülheim ruhr

Betűméret Aa Aa Leonardo Da Vincinak 14 élő férfi rokona van egy nagyszabású kutatás szerint, amely 21 generáción, éven átkövette végig a világhírű festő, építész és mérnök családfáját.

A Human Evolution című tudományos lapban bemutatott munka szintézise egy évtizeden át végzett kutatásnak. Kitölti a hézagokat és korrigálja a hibákat, amelyek korábbi, Da Vinci családját kutató vizsgálatokban felmerültek.

társkereső püspökladányi nők

A Da Vinci-szakértők, Alessandro Vezzosi és Agnese Sabato kutatásukhoz a család ma élő leszármazottaival is beszéltek, akiknek egy része már nyugdíjas, többek között irodai alkalmazottként, acélmunkásként és kétkezi munkásként dolgoztak. A vizsgálat az apa-fia vonalat dokumentálja Da Vinci nagyapjától, az ben született Michelétől a 6.

Tíz válaszadóból hét úgy gondolja, hogy az alacsony férfi kutatási hajlandóság elsődleges oka a családok anyagi helyzete a nők hozzáállását tíz megkérdezettből csupán egy gondolja meghatározó oknak. A női és a férfi szerepekkel kapcsolatos kérdésekre adott válaszok azt mutatják, hogy a klasszikus nemi szerep-elvárások mára komolyan oldódnak. A többség kívánatosnak tartja, hogy a nők függetlenek legyenek és dolgozzanak, valamint hogy a férfiak jobban kivegyék a részüket a gyermeknevelésből.

Leonardónak legalább 22 féltestvére volt, gyermeke azonban nem született. Az öt családi ágat Leonardo apjától, ser Pierótól 5. Férfi kutatási mai férfi leszármazottak kromoszómájának az ősi és modern temetkezési helyeken lévő ősökével való összehasonlítása igazolja a megszakítás nélküli vérvonalat és hitelesíti Leonardo saját Y-kromoszómájának markerét.

Da Vinci DNS-ének feltárását követően a tudomány választ kaphat számos kérdésre, például a polihisztor lángelméjének titkára, szüleinek földrajzi származására, fizikai adottságaira, balkezességére, étrendjére, egészségére, esetleges örökletes betegségeire, valamint különleges férfi kutatási, szinesztéziájára és más érzékelési adottságaira vonatkozóan.

A biológiai adatok összehasonlítása akár a műalkotások eredetiségének igazolását is segítheti.

tárgyaló nő fere a tardenois

A cikk megosztása.

Érdekesbejegyzések