Frankofón társkereső

frankofón társkereső

frankofón társkereső

Milyen elektronikai eszközöket vásároljunk iskolakezdés előtt? Az elmúlt hét év nagy sikerét követően augusztus Egy teljes héten át naponta három art- és sikerfilmet nézhetnek meg kedvezményes áron az érdeklődők a közelmúlt filmtermésének frankofón társkereső. A filmhét programjában összesen 19 alkotás szerepel, melyek közül négy az országos premier előtt látható majd.

Vertigo Filmhéten ennek szellemében ezúttal is mindenki találhat számára kedves műfajt és filmet: mások mellett norvég kosztümös történelmi film, dán, svéd és francia vígjátékok, frankofón társkereső és izlandi drámák, magyar történelmi film, Oscar-díjas filmek és számos fesztiválkedvenc is szerepel az idei programban.

frankofón társkereső

Premier előtt lesz látható a filmhéten a kultikus svéd vígjáték, A Jönsson banda legújabb feldolgozása; a Berlinben Ezüst Medve-díjjal jutalmazott magyar frankofón társkereső film, a Természetes fény; a cannes-i versenyből érkező izlandi misztikus dráma, a Bárány; és a legújabb francia vígjátéksiker, a 30 nap maximum. Ismét látható lesz a legendás sarkkutatóról szóló norvég Amundsen; a svéd kultikus vígjáték, A Jönsson banda legújabb feldolgozása; valamint a cannes-i Un Certain Regard versenyszekcióban szereplő Bárány című izlandi misztikus dráma, A tetovált lány-filmek sztárja, Noomi Rapace főszereplésével.

Szombaton magyar napot tartunk, s három vetítésen mutatjuk be a nemzeti film frankofón társkereső. A Spirál című, többszörös díjnyertes drámával kezdünk, majd a legújabb magyar romantikus vígjáték, a Becsúszó szerelem kerül sorra Ötvös András, Gombó Viola Lotti és Thuróczy Szabolcs főszereplésével.

frankofón társkereső

A napot a berlini filmfesztiválon a legjobb rendezőnek járó Ezüst Medve-díjat nyert történelmi film, a Természetes fény zárja. Vasárnap újra a skandináv filmek szerelmeseinek kedvezünk.

frankofón társkereső

A sort a Lótolvajok című, berlini díjazott film nyitja Stellan Skarsgard főszereplésével, amelyet a kultikus Q-ügyosztály sorozat legsikeresebb darabja, A es betegnapló című thriller követ. A napot a Valaki követ című új svéd horrorfilm zárja.

frankofón társkereső

A hétfő a frankofón filmínyencek napja. Újra látható lesz moziban frankofón társkereső Maria Callas életéről szóló dokumentumfilm, A Maria Callas-sztori; az idei francia Oscar-nevezett dráma, a Ketten; valamint a Tunéziai terápia című vígjáték. A kedd az Oscar-díj jegyében telik: vetítjük a Judy Garland életéről szóló életrajzi filmet, a Judyt, Renée Zellweger Oscar-díjas alakításával; a négyszeres Oscar-jelölt A szoba című drámát Brie Larson Oscar-díjas alakításával; valamint a tavalyi év egyik legjobb filmjét, a megtörtént eseményeket feldolgozó Sötét vizeken című thrillert, a háromszoros Oscar-jelölt Mark Ruffalo és az Oscar-díjas Anne Hathaway főszereplésével.

frankofón társkereső

A szerdai zárónapon A Jönsson banda és a Bárány ismétlővetítései mellett látható lesz az idei év legsikeresebb skandináv filmje, az Oscar-díjas Még egy kört mindenkinek is Mads Mikkelsen főszereplésével. Az esemény küldetése a többhónapos járványidőszak után nem is lehetne aktuálisabb: ismét megszerettetni a közönséggel a mozizás közösségi élményét, s válogatott programmal visszacsábítani a nézőt a moziba.

Női Szemmel 2015.04.15. hatoscsatorna

A filmhétre a belépőjegyek egységesen forintos, kedvezményes áron kaphatók, a premier előtti vetítésekre frankofón társkereső ember írása megismerni forint.

További részletek:.

A korukon felül még közös pont bennük, hogy ma már mindketten kiegyensúlyozott párkapcsolatban élnek.

Érdekesbejegyzések