Flörtölni arckifejezés.

A flört pszichológiája

Létezik-e egyértelmű jele a női flörtnek? A flörtöléssel kapcsolatos félreértések bizarr helyzeteket, akár szexuális zaklatás vádját is eredményezhetik. Hogyan lehet flörtölni arckifejezés, hogy mire gondol a másik, amikor rám mosolyognak?

flörtölni arckifejezés

Van-e egyedi, azonosítója a flörtnek? A Kansas Egyetem új tanulmánya azt vizsgálta, hogy miként fejezik ki a nők a flörtölést a férfiak iránt. Van-e jól felismerhető jele a kacérkodásnak?

KultTér #18 - Utazás téren és időn át

A kutatók 9 nőről készítettek összesen képet. A nők hivatásos színésznők vagy olyan nők voltak, akik egy előzetes interjúban arról számoltak be, hogy a közelmúltban kacérkodtak valakivel.

Észreveszed, ha flörtölnek veled? Töltsd ki a tesztet és kiderül!

A képek boldog és semleges kontrollok és kacér kifejezésekből kísérleti álltak, amelyeket a nők vagy spontán módon, vagy a kísérletvezető utasítása szerint fejeztek ki. Minden nő fehér pólót viselt, és kék háttérrel fényképezték őket.

flörtölni arckifejezés

Mindegyik képet férfi értékelte, akiknek az átlagéletkoruk 20 év volt. A nőket vagy arra kérték, hogy spontán pózoljanak úgy, mint amikor flörtölnek a mindennapokban, vagy kövessék a meglévő antropológiai szakirodalmon alapuló utasításokat arról, hogy mit határoznak meg a kutatók mint flörtölés jeleit.

  • Ismerd meg a 3d nyomtatók
  • Ns flörtöl de trein

Miután a kutatók azonosították a flört legjobban működő arckifejezéseit, felhasználták őket kísérleti helyzetben és azt állapították meg, hogy egyes nők hatékonyabban közvetítik ezeket az arckifejezéseket, mint mások, míg egyes férfiak jobban dekódolják ezeket a jeleket, mint más férfi társaik.

Az egyéni különbségeken túl ugyanakkor néhány kifejezést a legtöbb ha nem az összes férfi flörtölésként azonosított.

  • A flört pszichológiája
  • Tinder irecommend
  • Keresés modell fotó kerek nő

Összességében az derült a 6 tanulmányból álló kutatásból, hogy a legtöbb férfi képes volt felismerni egy bizonyos női arckifejezést, amely meghatározott morfológiával rendelkezik, és különbözik a hasonló tulajdonságokkal rendelkező egyéb arckifejezésektől. A kutatók hangsúlyozták, hogy a flörtöléshez kapcsolódó arckifejezés azonosítása segítséget nyújthat azoknak a férfiaknak, flörtölni arckifejezés nehezen tesznek különbséget flörtölni arckifejezés baráti és szexuális érdeklődés között és van némi nehézségük a flörtölés felismerésében, mert így esetleg elkerülhetik a félreértelmezésből fakadó kínos helyzeteket.

Viber Tudtad, hogy 13 milliszekundum alatt meg tudja agyunk állapítani, hogy a másik személy vonzó-e vagy sem? Azonban számos pszichológiai trükk és flörtölés segítségével növelni lehet a siker esélyeit. Szeretnéd tudni, hogyan? Olvass tovább.

Ha tetszett a cikk, és szeretnél hasonló, 7köznapi pszichológiai témákról olvasni, csatlakozz hozzánk Facebookon! The Journal of Sex Research, 1. DOI: New study explores if flirting is real and shows it can work.

Retrieved December 11, from www.

flörtölni arckifejezés

Érdekesbejegyzések