Elittárs díj

Index - Gazdaság - Átverésnek érzi az elit a társkeresőjét

Mégsem kamu az Elittárs Elérhetetlen az ügyfélszolgálat, nem lehet törölni a profilt, nem lehet lemondani az emme keres férfit, de a pénzt levonják, ráadásul a társkereső rendszer találatokat sem ad — panaszkodnak a legújabb, tévés kampányban is futtatott online társkereső, az Elittárs felhasználói az Indexnek.

Egy elittárs díj díj azt írta, már azt várja, mikor szedik le a bankszámlájáról az összes pénzt, mivel a fizetős regisztrációnál a bankkártyaadatait is megadta. Az Elittárs Facebook-oldalát péntek délelőtt eltüntették, mi még éppen láthattuk a panaszáradatot.

Az online szolgáltatás a Nyugat-Európában egyébként sikeres modellt átvéve olyan, mint egy társközvetítő iroda: a rendszer lényege, hogy az alapos, több száz kérdésből álló személyiségteszt kitöltése után a rendszer automatikusan párosítja az elméletileg egymáshoz legjobban illő felhasználókat.

elittárs díj

A felhasználóktól érkezett jelzések szerint viszont a magyar verzió mögött más szándékok állhatnak. Tamás, az építész ugyanitt egy művelt, ambíciózus nőt keres.

elittárs díj

Miközben Éva és Tamás a stockfotókon boldogan ölelkezika hitelességét a német Humboldt, a elittárs díj Groningen, valamint kanadai és amerikai egyetemekkel erősíti.

Közben viszont az Elittárs Facebook-odalán elittárs díj felhasználó panaszkodik, hogy az egész egy szimpla átverés.

elittárs díj

Illetve csak panaszkodott. Péntek dél körül mi még végig tudtuk olvasni a közel hatvan bejegyzést, de egy frissítésünk után a társkereső teljes adatlapja eltűnt, valószínűleg lekapcsolták.

Megéri időt vesztegetni az elittábartalesrabbkft.hu oldalra? (3. oldal)

A regisztráltak számát nem ismerjük, de a lekapcsolt oldalnak néhány száz követője volt, így azt gyanítjuk, hogy a havi aktív tag legalábbis megkérdőjelezhető. Az eltűnt oldalról már sajnos nem tudunk szó szerint idézni, de a bejegyzések nagyrészt arról szóltak, hogy az Elittárs csak a pénzre megy, valódi szolgáltatást nem ad.

elittárs díj

A társkeresőben minden mozdulatért fizetni kell, miközben partnertalálatokat eddig a kommentelők közül még senki nem kapott. Elérhetetlen üzemeltető Többen panaszkodtak, hogy megpróbálták felfüggeszteni fizetős prémium tagságukat vagy törölni a profiljukat, de ez sem sikerült senkinek.

Az, hogy melyik oldal hol húzza meg a fizetős szolgáltatások határát, sokban különbözött: volt, ahol gyakorlatilag nem lehet használni az oldalt fizetés nélkül pl. Elittársde van, ahol minimális kiemelési előnyökhöz juttat Szívküldi. A teszt legmeghökkentőbb és legaggályosabb eredménye az volt, hogy a társkereső oldalak utolsó leheletükig titkolják az áraikat.

A szolgáltatás németországi üzemeltetőjével, a berlini Kohlfurther Strassén — egy számos cégnek otthont elittárs díj címen — bejegyzett Affinitas GmbH-val is többen megkísérelték a kapcsolatfelvételt, de sikertelenül. A cég egyébként a honlapja szerint német nyelvterületen is társközvetítéssel foglalkozik, az eDarling.

  1. Azért megéri rákeresgélni dolgokra a gyakorikérdéseken.
  2. Mentes találkozó 61
  3. Volt, aki lakonikusvolt aki vulgáris levélben számolt be a vele történtekről, de a lényeg egy volt: különös és különösen nagy figyelmet igénylő a tagsági rendszer náluk.
  4.  И все-таки, - прервал ее Беккер.
  5. Termesztett singles. at költségek

Az Elittárs. Az általuk küldött levelekre — akár német, akár magyar nyelvűekre — csak egy automatikus üzenet érkezik, amiben a rengeteg regisztráció miatt leterhelt ügyfélszolgálatra hivatkozva türelmet kér a szolgáltató.

További kérdések:

Az egyik eltüntetett bejegyzés pontosan arról szólt, hogy a kritikus kommenteket időről időre leszedik az oldalról. Mikor tűnik el az összes pénzem? Névtelenséget kérő olvasónk, aki felhívta a figyelmünket arra, hogy valami nem stimmel a szolgáltatással, hasonló furcsaságokról számol be. Mint később számomra kiderült, nem tudom lemondani az előfizetést, mivel az automatikusan megújul.

elittárs díj

Ezt ma Magyarországon nagy kereskedelmi tévécsatornákon reklámozott honlappal meg szabad csinálni? Ezt nem ellenőrzi senki? A honlapon megadott berlini telefonszámon kétszer hívtuk az ügyfélszolgálatot, de egyszer sem jártunk sikerrel.

elittárs díj

Érdekesbejegyzések