Egyetlen útikönyv

állatöv oroszlán flört

Bővebb egyetlen útikönyv Termékadatok A szerzőről Bolti készlet Vélemények Bővebb ismertető "Az öngyilkos merénylő felrobbant kocsiját fotóztam Irakban.

Az összegyűrt kasztni úgy ékelődött a falba, mintha köré építették volna a romokat.

ismeri az érzéseket a gyerekek

Egy rémült katona intett megálljt, majd magyarázat helyett rám szegezte a fegyverét. Bejárta a hadurak fogságába esett Líbiát, gyilkos drónok photo vicces társkereső menekült az iraki fronton és Afrikáig hajózott egy csapat anarchistával. Hároméves útján gyűjtött információkat afgán zsoldosoktól, embercsempészektől és hippimennyországot ácsoló naiv önkéntesektől.

egyetlen mössingen

Az izgalmas dokumentumregény azonban nem csak a Föld legforróbb konfliktuszónáit tárja elénk. A káosz közepén lesz érthető, miért érezzük Európában is, hogy felfordult velünk a világ. A Föld alapjaiban változott meg, amióta az internet és a high-tech kütyük mámorában elfelejtettünk kinézni az ablakon.

ismerje meg a női könyv

A menekültválság is csupán jel volt, hogy nagy dolgok zajlanak odakinn, amelyekbe a szerzőt kísérve most az olvasó is betekinthet. De eközben a világ szerencsésebb részén még igyekszünk úgy tenni, mintha Afrika és Ázsia továbbra is távoli, egzotikus kontinensek lennének. A kalandos, de minden elemében igaz történetekben felvillan még Magyarország elmúlt néhány éve, és az is, hogy mi történik az újságíróval két bevetés közt.

Útikönyv a táplálékok világához [Nyári akció]

A Pulitzer emlékdíjas Földes András szórakoztató, és sokszor humoros könyve arra keresi a választ, hogy miként lehetünk úrrá a kaotikus És persze, hogy mit tegyünk, ha fegyvert fognak ránk. Memoárirodalom, útikönyv, experimentális avantgárd kötet, képzőművészeti igényű munka és társadalomtörténeti esszéválogatás bemutatója is az Írók Boltja szeptemberi palettáján.

ticino menyasszonyok

Az Írók Boltjában szeptembertől ismét felpörögnek az események. Nagyon széles lesz újfent a repertoár: szépirodalmi, irodalomtörténeti, esszéisztikus-társadalomtörténeti, képzőművészeti könyvbemutatókkal, folyóirat-lapszámbemutatóval egyetlen útikönyv várja az érdeklődőket a könyvesbolt, de az Írók Boltja Könyvösztöndíj is a hónap közepén kerül átadásra, amiről azt kell tudni, hogy egy 35 év alatti, kötettel már rendelkező szerző író, költő, drámaíró, egyetlen útikönyv, irodalomtörténész kaphatja meg az Ünnepi Könyvhéttől Könyvhétig tartó időszakban megjelent kötetéért.

A ezer forintos könyvutalványt mint elismerést a kuratórium döntése alapján Szakács János adja át szeptember én, egyetlen útikönyv órától a helyszínen.

komoly társkereső 20 30

Érdekesbejegyzések