Beautifulpeople társkereső. Beléptem a társkeresők Való Világába, ahol kiderült, csúnya vagyok | hu

beautifulpeople társkereső

beautifulpeople társkereső társkereső barátokkal

A Beautiful People olyan 1,1 millió felhasználójának adatai szivárogtak ki. Hirdetés Az Ashley Madison után újabb társkereső oldal esett a hackerek áldozatául. A Beautiful People egy magát elit társkeresőnek aposztrofáló szolgáltatás, amely érdekessége, hogy kizárólag dekoratív megjelenésű tagjai lehetnek, a tagok szépségének fokáról az ellenkező nemű felhasználók döntenek.

beautifulpeople társkereső fehér nő kamerun keres férfit

A szépnek bizonyult felhasználók ben olyanmíg tavaly nagyjából nem elég szépnek talált sorstársukat penderítettek ki a szolgáltatásból.

Hirdetés A mostanra megerősített információk alapján összesen 1,1 millió regisztrált felhasználói profil érintett az ügyben.

beautifulpeople társkereső látszó idős férfi

Maga az adatlopás decemberében történt, egy tesztelésre használt szerverről sikerült meglovasítani az információkat. A Beautiful People tájékoztatása alapján kizárólag a júliusa előtt regisztrált tagokat érintheti az adatszivárgás, banki információk nem kerültek a bűnözők kezébe, a portálon használt jelszavak pedig nem sima szövegként voltak tárolva az adatbázisban.

A kiszivárgott beautifulpeople társkereső többek közt tartalmazzák a felhasználó nevét, telefonszámát, foglalkozását, iskolázottságát, testfelépítését, beautifulpeople társkereső könyveit, a dohányzási és italozási szokásait.

beautifulpeople társkereső megismerni a kapcsolatot

Hab a tortán, hogy a felhasználók egymásnak küldött üzeneteiből is kikerült olyan 15 millió darab. Hírünk írásakor nem volt világos, hogy a bűnözők hol és beautifulpeople társkereső árulják a kiszivárgott adatbázist.

Érdekesbejegyzések